ggkca Merhaba arkadaşlar ben tam 3 hafta önce sezeryanla doğum yaptım, sorum şu sezaryendan sonra ne zaman korse takmaya başladınız, göbeğiniz ne zaman gitti.. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
FusunF ggkca benimde 3 hafta oldu çok az göbeğim kaldı korse takmadım gitmezse mecbur takarıö bende sizin ne kadar göbek kaldı
elftrndmrci ggkca doğumun ertesi günü taktım 1 ay boyunca sadece uyurken çıkardım. Bebiş 50 günlük şimdi bende hiç bişey kalmadı☺️
Bora5832 ggkca 23 gün oldu benim de aynı 3 4 aylık hamile gibiyim korse kullanıyorum ama sabit hiç bir azalma yok sizin kaç gün oldu acaba 40 çıkana kadar daha da azalır mı ki
Ecenur1 ggkca hayır canım zaten doktorum istedi takmamı ve çok rahat ettim 1 yıl geçti hala gündüzleri kullanıp geceleri çıkarıyorum
Ecenur1 ggkca öyle gidip marka ya da pahalı bir korse almadım canım doktor ameliyat tan birgün önce söylemişti o yüzden gidip hastane yanında ki medikal den sezeryan korsesi diye 60 TL ye mi ne almıştım ve çok memnunum
ggkca elftrndmrci ben biraz geç kalmışım ama bugün başlayayım takmaya, ister istemez biraz korktum ya birşey olursa diye😊
elftrndmrci ggkca yok yok hiç bişey olmuyo aksine bel ve karın sıkı durduğu için hareket etmeniz kolaylaşıyo, daha hızlı çekilir karnınız, ben korseyle eğilip kalkarken zorlanmadım hiç mesela☺️