BaLevLat34 esmir Ewet ya o koku var ya o koku neyseki balkonda pişiricem maalesef eve sarmasındansa :)))
2erkekannesiii Mercimek çorbası içli köfte Salata turşu yoğurt tatlı olarakta etimek ve irmik tatlısı
esmir 2erkekannesiii kayınvalidem çok güzel yapar içli köfteyi biz haşlarız ve kuşbaşı etden yaparz kıyma sevmiyoruz içinde inşallah bende öğrenirm ellerine sağlık canım ❣
Azizinannesi2 esmir yumurtalı köfte nasıl oluyor canım afiyet bal şeker olsun 🥰 bende hiç bişey yapmadım aziz çorba istedi çorba iciyrouz😂😂
esmir Azizinannesi2 canım köftelk bulguru ıslattm sonra yoğurdum az un ve suyla yuvarladım tek tek haşladım ayrı bi tencerede sıvıyağda bi kaç yumurta kırdım köftelerle onu karıştrdm hemen pişiyor zaten 😀 anlatım bozukluğu var inşallah anladın 😂
2erkekannesiii esmir sağol cnm bana da Kayınvalidem yapar yollar bizde kıyma dan yapar ister kızart ister ye
Anne1010 esmir yok kız yemek yapmadım diye içime verdi. Ben öyle kahvaltılık koymayı sevmem. En az üç yemeksiz oturmayız sofraya normalde.
esmir Anne1010 bende öyle canım zaten kaynanamlrla beraber yaşıyoruz bizde öyle yemek geçiştrme asla olamaz sulu yemek yapıyorum genelde