Muratnevin Kızzlarrr 25+2 yiz ama miğde bulantım oluyor , ve kusmaya başladım ..benim gibi olan var mı?
Mihrisah20200 Muratnevin canım korkamana gerek yok hamilelik süreci boyunca mide bulantısı olabilir çok doğal 🥰
Gmz34- Muratnevin durmaksızın bir kusma varsa zehirlenmiş olabilirsiniz gidin herhangi bir doktora hemen kadın doğuma yönlendiriyor nöbetçiye .Aynısı başıma geldi serum yedim
kahvesever__ Muratnevin birşey yoktur dedim gibi bebek sizden besleniyor ve yediniz yemeği beğenmiyorsa kusturuyor doktorum bana öyle demişti çünkü bende de oluyor ara ara
Muratnevin Mavidunyamm Ateşim arada oluyor göğüslerim yanıyor altı felan , akıntılarım var ama 15 inde doktoruma gideceğim bakalım sorarım bu enfeksiyon u
Muratnevin Mihrisah20200 ayy biraz rahatladım yaaa , bulantılarımın hepsi geçmişti ,şimdi bulanınca kusunca korktum
ipekveatlas neden korkuyosun ki kusmak mide bulantısı normal hamilelikte eğer ateş vs yoksa. haftamız ileride diye kusmucaz anlamına gelmiyo son aylarda bile kusmaya başlayanlar var korkma canım
Muratnevin ipekveatlas tamam canım çok sağol ateş arada oluyor göğüslerimde ve altında oluyor ayaklarımda felan
Niisa98 Merhaba ben 7+6 haftalık hamıleyım bir kaç gün aşırı baş ağrım ve miğde bulantım vardı ama bu durum iki gündür yok normal birşey mi ?
Astral Muratnevin bende arada kustum hamileliğim boyunca 1-2 ayda bir kusardım genelde yeşil soğanlı biberli şeyler yediğimde olurdu midem çok yanardı kusturacak kadar