Bebekgibi Hande123- aynısı banada oldu fetal dna yaptırdım temiz çıktı sonradan kalbinde ve bağırsağında parlama görüldü ama önemli değil nifty yaptık dedi doktorum hayırlısı artık
Hande123- Bebekgibi evet evet ayrintili da yaptirdim doktor %99,9 saglikli dedi iyi ki fetal dna testi yaptirmisiz yoksa bu parlakliklar bizi cok endiselendirirdi
Mnvrrrrr Arife18 canım.hic korkma down sendromu banada çok yüksek riskli cıktı ben bide amniyo sentez yaptırdım hiç bisey çıkmadı şükür korkma hiç bisey olmaz
Evinru Arife18 36 nts bı sancı çıktı ama hissetmiyorum anlamıyorum belim kasık agri haff olyo hafdaya çatı muayenesi sanırım ebe bakyo ona dedi ..senn melek hanımmi bakmıştı canimm.
Evinru Arife18 sütün geldimi canım hemen ödeme nekadar yaptınız..bide bebiş kilosu nasıl ölçüyle aynımı..
Arife18 Evinru evet canm muayneyi yukardaki ebe yapıyor mavi gözlü merve isminde çok tatlı birisi inşaallah güzel bi çatı muaynesi olur normal dogumun olur
Arife18 Evinru Süt zaten sarımsı gibi ilk süt başka oluyor öyle öyle geliyor . Evet 3300 demişti 3350 gr doğdu kuzum şişi felan inince kaç oljr bilmiyorum yarın cocuk doktoruna gitcez kontrole bakalım insallah
Evinru Arife18 canım benim sağlıkla büyüt bebislisin bnde heycanla bekliyorum heycanla ..ebe guleryuzlu iyi gündüz ntsde görüyorum onu hep..oraninn çocuk doktoruna da çok ii diyolar
Arife18 Evinru Amin canm Allah razı olsun sende inşaallah sağlıkla alırsın🤲🏼😍 Ahmet beye gidicez Melek hanm onu tavsiye etti çokiyiymiş diğer doktorları bilmiyorum vlla
seriseri10 Arife18 canım geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklıdır ikili tarama testindeki risk oranı neydi peki ,?
Evinru Arife18 Neslihan ismi heralde..normal doğum ucrt ne oddeniz canım hersy içindemi odada yatış falan..bıde yanında tek kisimi kalyo
Arife18 Evinru 2250 ye anlaştk canm tabi yeme içme derken 3 bin geçiyo da 🤭😁😁 valla benm aillem yanmdaydı 4 kişi felan refakatçi 2 kişi kaldı eşimle yengem 1 gün kaldk zaten . 2 gün felan kapsıyo ücret