Umud-- [silindi] yok doktor çıkmıştı aşırı merak ediyorum ama soramadım bir türlü gerçi nasıl olursa olsun o acı başka suni sancı ölümdü benim ki senin ki nasıldı bilmiyorum ama
Arife18 htc34 çok sevindim Rabbim size bağışasın uzun ömğr versin insallah🤲🏼 Bizimde hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah bugün yarın eli kulağında bekliyoruz kızımızı🥰 güzel desteiğiniz için Allah raZı olsun🌸
[silindi] Umud-- dil altına hap verdiler 3 saatte bir ama epidural aldığım için hiç acı vs hissetmedim doğum anını bile hissetmedim bi iki kez ıkın dediler bebek çıktı
Umud-- [silindi] ya özel hastane mi acaba epiduralden hiç bshsetmediler bana vereceklerini de zannetmiyorum
Bebekgibi Arife18 evet canım bende riskli olduğum için korkuyorum senden haber bekliyorum doğum yapınca sağlıkla inşallah güzel haberlerini ver
Evinru Arife18 bende sabirsizm bende öle sancı biseyyok ben erken daha saniriim.. acilman aynı 3 cm hala
Arife18 Evinru evet öyleymiş yarın ne dicek böyleside stresli zor 39+2 olduk bu gece iyice ağırlaşıyı insan zor ya hayırlısıyla gelseydi bi dua et kuzum bana da bende sana ederm🤲🏼🤲🏼
Evinru Arife18 ediyorum canım son hafdalar stres ağırlık insan yavrusuna kavuşmak istyo sagsaglim sağlıkla dogrrsun inşallah ..nerdyse 40olck sezaryn falan konusmuyo mu hiç 36olcm bende
Arife18 Evinru valla normal dogum şeklinde oldugumuz için konuşulmadı hiç sezeryan benm korkumda bekletip bekletio son dakka sezeryan olmaz insallah suni sancı felan derken bişeyler dener mi bilmiyorum kendi sancım yok cünkğ yarın sabah ne dicek bakalım
Evinru Arife18 konuş bı çok beklemekde nebilim kordon dolnmaa kaka yapma oluyomus riskleri sor nekdar bekliycez falan diye
Arife18 Evinru Valla yarın sabahki duruma göre o söylemezse ben söylicem hani ne olcak napıcaz diye bende endişeleniyorum dediğin gibi bide kiloda alıyodur git gide doğum zorlaşır diye çekiniyorum
Evinru Arife18 sor bakalim ne diycek neolcak haberet unutma 2500dedi bana kilosu enson nekdr doğruysa 35hafdalikkn .nts giryom bide okadaar ..kalp soryomusun muayene ederken goryomu
Arife18 Evinru en son sordugumda göremediğini söyledi daha da sormadım zaten rutin artk suyunu felan bakıyo ultrasonda çok bakmıyo artk nst ye yolluyo, seninde parlaklık kaybolmuş mu ne durumda