Bunu buraya yazmayı kendime borç biliyorum.. 9 aylık hamilelik sürecimde 3 kere covid geçirdim.resmen yürüyen korona gibiydim.3 ayım doluyor ben hemen oluyorum.burada dikkat etmediğimi sanki bile isteye olduğumu söyleyen hadsizler oldu.. ama kim ister ki olmayı heleki bir çocuğu birde karninda bebegi varken.. ben çok dikkat ettim son 1 ay dışarı çıkmadım neredeyse ama yine de oldum.ilki hafifti ama 2 ve 3 ağırdı benim için çünkü astım hastayim ve cidden nefesim yetmiyordu artık ciğerlerim ağrıyordu beni en çok zorlayan oydu ama gözümün içine bakan 5 yaşındaki kızım karnımda her dakka hareketlerini saydığım bebeğim.. benim gençlikten gelen anksitiyem var bildiğiniz kuruyorum ve bunun önüne geçemiyordum çok şükür terapilerle iylesmistim ama son zaman covidlerimle artmış ve uyuyamıyordum..dogumum zorunlu sezeryandi astım.oldugum için tam anestezi istedim ama doktor ciğerlerimin sıkıntılı olduğunu anesteziyi tam veremiyeceklerini spinal olmamı söylediler.tamam dedim ama ameliyathanede beni bayiltin die ağlamalarım ..çünkü doğuma girmeden de testim pozitifti ve bütün ameliyathanedekiler corona şartlarına uygun giyinmislerdi o bile beni ürkütüyordu..ama o muhteşem doktorum çıplak elleriyle elimi tutup spinal olmaya ikna etti ben ağlarken bana sarılıp beni teselli etti neyseki bacaklarım uyuşmuş ve doğum.baslamisti..o doğum.esnasinda sadece bebeğimin küveze girmemesi sağlıklı doğması için bol dua ettim.aglayarak..bebeğim mosmor doğdu oksijen yetersizliği vardı 1 saat oksijen vermişler sonrası çok şükür sağlıklı 🙏 bana gelirsek son anıma kadar kan sulandirici kullandım kanımda pıhtı vardı çünkü ameliyatta çok fazla kanamam oldu yarım.saat sürmesi gereken ameliyat 1 buçuk saat sürdü.. ama sonunda evimde kızlarımla uykusuz gecelerimiz gaz sancilarimiz başladı.. ben burda çok aradım covid geçirip doğuran var mı die bulamadım bir türlü ve doğurursam buraya yazicam die kendime söz verdim..ben sağlıkla kizlarima kavuştum.. zorlu bir serüvendi.Rabbim kızlarım ile saglikla evimize gelmemizi nasip etti şükürler olsun..dilerim bu hikayem tüm.covid geçiren hamislere moral olur.. dilerim hepiniz sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız.. 🐣