Pnr-yoga Merhaba kızlar istanbul küçükköyde oturanlar için .... salı perşembe 19:00-20:00 arası hamile yogası dersleri veriyorum. İlgilenenler varsa beklerim.
deletedmom321 Pnr-yoga biz oralarda değiliz maalesef :) video paylaşımınız falan var mı? ne zaman başlamak lazım bir de
sirvanocal Pnr-yoga iyi günler İstanbul’da ikamet etmiyorum YouTube ya da sosyal medya üzerinden yayınladığımız yoga dersleri var mı? Yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏🏻
Pnr-yoga deletedmom321 Riskli dönem için dr lar ilk 3 ay yapmayın diyor ama benim doktorum 2.aydan itibaren hem yapmama hem yaptırmama müsade etti :) malesef video yüklemedim hiç aklımda olsun :)
Pnr-yoga deletedmom321 Hayır canım dersime 33 haftalık başlayan var🤗 sıcaklar azalınca 10.000 adım at yakınlarında stüdyo yoksa nette bir sürü hamile yogası dersleri var ortalama 50 dakka kadar haftada 3 gün yapsan yeter:)
deletedmom321 Pnr-yoga tamam o zaman izleyeyim var mı önereceğin bir kanal viideo falan acaba? Hantallaşmak istemiyorum da hem doğuma da faydası oluyor sanırım
Pnr-yoga deletedmom321 hem doğuma hemde sonrası için faydalı .. ben çetin çetintaşı çok beğeniyorum sürekli farklı dersleri seçmek zorunda değilsin. Bir dersini 10 gün yap mesela sonra yeni dersler araştır benim tavsiyem 🙃
Emelbost https://instagram.com/yogamirroronline?utm_medium=copy_link cuma ve pazar ucretsiz ders veriliyor