Melikeince Az önce yemek yerken aniden sızıntı şeklinde aktı çamaşırımın ortası ıslanmıştı sadece beklemelimiyim doktora gitmem mi gerek belki yanlış alarm dır
Iscn Melikeince su dökülmüş gibiyse sızıntı olmuştur siz tetikte olun derim bende de olmuştu bikaç gun sonra doğuma gittim ama suyum geldiği İçin değil
Melisayaren Melikeince idrar kaçağıda olabilir bende aynı şikayetten gitmiştim. Bebek ters duruyor ondan baskı yapıyor dedi doktor. Kaç haftalıksın
Nefesuraz Ya az önce benimde geldi zaten suyum azalmıştı oturduğum yerde akıntı iç çamaşırı ıslandı beyaz akıntıyla birlikte geldi illa devamı gelmesi lazım mı ki şimdi kontrole gidicem hemen de
Melikeince Melisayaren 39 +1 deyim şuan iki gündür tuafım hiç hissetmediğim tuaf ağrılar oluyor du ondan dolayı da korkuyorum
Nefesuraz Melisayaren ama idrar kokusu yoktu beyaz akıntıli ıslandı iç çamaşırı tutamadim zaten simdi 1 2 daha hafif sızıyor gibi kontrol önemli riske atmamak lazım
Pkmezbal Ben şuan trene binicem garın WC sinde benimde külodum ıslandı tutamadım idrar gibi sıvı ama sapsarı ve bembeyaz olmuştu iki renk günlük pedime bulaşmış sanırım ben daha 32+3 deyim henüz erken bence ama niye öyle oldu acaba ? Suyum mu azalıyor ??
Melikeince Pkmezbal alta Biri şey önermiş bende sana söyliyim senin ki daha acil turnusollu pedler varmış eczanede su mu yoksa idrar mı olduğunu belirliyormuş renk deiştiriyormuş ondan alıp kullanabilirsin 32 doğum için çok erken hadi benm günüm geldi sayılır normal derim ama senin için çok erken
bussraozturk Melikeince çok kararsız kaldıysan eczanelerde turnusollu pedler varmış alıp kullan istersen canım eğer suyun geldiyse renk değiştiriyormuş o şekilde suyun mu yoksa idrar kaçağı mı olduğunu anlamış oluyormuşsun.