Sineemiis Patırtı miydi pitircik miydi neydi 🤭 ilk alışverişe özel kargo bedava ürünleri güzel diyenler vardı burda yurtdışından geliyor yazanlar vardi aliexpress degil ama
gbyalcin Sineemiis patpat sitesi ancak ürünlerin kalıpları çok küçük bence. Yaza kadar bebeğim 5-6 aylık oluyo diye 6-9 ay bikaç şey aldım denemek için. Çocuk 1.5 aylık neredeyse şimdi tam olacak 😂
AysunUgur Sineemiis benim arkadaşım bebeğim için bi bavul kıyafet almış ordan canım, hediye geldi😅 ama ben kumaşlarını hiç sevmedim, çok sentetikti hepsi, bebeğimi rahatsız etmezse giydiririm ama bile isteye ordan alışveriş yapmam
TubaDMR4 Sineemiis aynen patpat sitesi önceden herşey çok ucuzdu 5₺ydi ama şu an aşırı pahalı bende bi çok alışveriş yapmıştım oradan çok güzel kaliteli geldiler anne bebek çantama kadar oradan aldım
Sineemiis TubaDMR4 ben baktım bakınca ufak çaplı üzüldüm 😂😂 masallah 100 liranın altına bisey kalmamış
gbyalcin Sineemiis güzel indirimi yakalamanız lazım ben dört parçayı 35 liraya almıştım 😂 ama dediğim gibi o kadar küçükler ki önümüzdeki ay evde 2 ay çekimi yapıcam o zaman kostüm olarak kullanıcam başka türlü olmaz çünkü
TubaDMR4 Sineemiis aynen ya bende aldıklarımdan pişman değilim aklım hala almadıklarımda 😂 keşke ucuzken alsaydım 20₺ ye tüylü ayıcık tulum mont almıştım 5₺ ye kot kumaş zıbınlar ayakkabılar alt üst takımlar almıştım 80₺ anne bebek bakım çantası aldım şimdi 400 küsur olmuş😂
_momy_ Sineemiis pat pat kuzum çok kişi aldı bilindik oldu malesef fiyatlar artık uçuk youtub da izle istersen gümrük parası filan var artık