zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar bugün çok post actim ama napim valla 😀 29. Haftadayim bebek bugün assagilarda takiliyo arada bir vajinaya tekme atiyo korkuyom açılmaya sebep olacak diye açılır mı tekme atiyo arada bir diye 😐
sherlock zeynnn5441 oluyo oluyo bana da oluyo hele ayaktayken birden bi vuruyo allah diyorum. açılma yapamaz kız endişelenme 🙂
Durubebegim zeynnn5441 yok canım inşallah bişey olmaz kızın mı olucak genelde kız çocukları orda olur🤣
Eclinass zeynnn5441 bnde 29 haftaligim benimkide öyle başı assagida vajinamda ağırlık hissediyorum az ayakta kalıyim
zeynnn5441 Zehra9616 Valla belli olmuyor ki geçen hafta gittiğimde ayaklar assagidaydi şuan nası bilmiyorum yani assagiya vurduguna göre yine ayakta bazen baş aşağı donuyor belli olmuyor yani 🤷♀️
vgc Ben 24. Haftadayım bir süredir ben de vajinada tekme hissediyorum. Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum da 😅
Eclinass Benimki başı assagida bebek mesaneye baskı yapıyor Dr kovid olduğum için galiba iki doz ciğer geliştirici verdi
vgc Aşağıya tekme atınca idrarım varsa tutmakta zorlanıyorum 😅😅😅 dönüyor ama nerede kafası nerede ayağı anlayamıyorum
zeynnn5441 Zehra9616 Başı assagida ise inşallah düzelir de diğer turlu benimde bu paniğim son bulur 😐
Ruveyda_baskapan Zehra9616 ahahahahhahaha sen şimdi atıp tut o yokken anası, dünyaya gelince hesabını sorar senden 😂😂😂
Zehra9616 zeynnn5441 hahahahha heee simdi kafam basti cocuk yiyo icerden. Arada basmiyo😂 dedim sezaryen istiyo heralde 😃
Zehra9616 zeynnn5441 hahahahha heee simdi kafam basti cocuk yiyo icerden. Arada basmiyo😂 dedim sezaryen istiyo heralde 😃