Gzm23 Kızlar bnde direnç artışı ve çentik var doktor ileri ki haftalar da tansiyon çıkabilir bebek beselenemeyebilir dedi Ben şu an 33 haftalığım kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum haftası da iyi bebeğin bu haftada doğsa yaşar zaten
Gulsurmeli Gzm23 İsteğe bağlı sezaryen olabilirsiniz ama bu haftada riskli bir durum olmadığı sürece doktorlar sezaryene almaz, dayanabileceğiniz yere kadar anne karnında kalmalı eğer ki doktorun dediği gibi bir durum olursa o zaman sezaryen olabilirsiniz
mercimeginannesiiii Gzm23 Çok riskli bir durum olmadığı sürece bu haftada sezaryen yapmazlar zaten. Bu isteğe bağlı değil mecburi sezaryen oluyor. İsteğe bağlı sezaryeni 38. Haftadan önce yapmıyorlar diye biliyorum.
Sinoooom Gzm23 doktorunuz acil bir şey görürse ancak 33 haftada acil bir sezaryan olur , sizin dediğiniz gibi isteme ile bu haftada sezaryan mümkün değildir
Unlukacar Gzm23 canım 33 haftada bebek küveze girer gelişimi tam anlamıyla tamamlanmaz doktorda aksi giden bi durum olmadığı sürece sizi doğuma almaz bi risk varsada yatışın yapılır ve bebekle kontrol altında tutulursunuz
Gzm23 Gulsurmeli canım 34 haftalık olunca istiyorum sezeryan çünkü bebeğe giden iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir gebelik zehirlenmesi tansiyon o riskleri alamam doktora yine de Teklif edeceğim
Gzm23 mercimeginannesiiii Aaa gerçekten mi valla bebek için istiyorum riskli durumu bebeği besleyen iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir gebelik zehirlenmesi olabilir korkuyorum bir şey olur diye doktora söylicem doktor muhtemelen bebeğin kilosuna ve bazı testler yapar
Gzm23 Sinoooom doktora sorarım bakalım ne diyecek ciddi olmasa durum hiç istemem derim kalsın ama bebeği besleyen iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon çıkabilir bir sürü sorun yani
Gzm23 Unlukacar anldım canım benlm evet risk var doktor yatış yapar o zaman diyorsun?inşallah yapar yaa evde panik olurum Ben riski hamileler beni çok iyi anlar