AyKizim [silindi] İki adet öğrencim var umay isminde.İkisi de çok tatlılar.Sağlıkla gelsin inşaAllah bebitonuz.İçinize ne sinerse koyabilin inşaAllah❤️☺️
Busraackgz AyKizim bende çok kararsız kaldım ama LİNA ismi anlamı isim analizi çok hoşuma gitti lina koymayı düşünüyoruz 🙏💜
Dilan35 Zeynep Liya 💗 Benim de kızım olacak biz buna karar verdik, fikrimiz değişmezse son ana kadar, bu olacak nasipse 😍
Damlademir AyKizim rica ederim evet o isim de güzel rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻🌸
Gozi Eşim Mahur Derin istiyor. Ben hiç istemiyorum Mahur diye isim mi olur diyorum ama o kadar çok Mahur diye seviyor ki benim bile kulağım alıştı artık sanırım eşime kıyamayıp istediğini koyucam 😏
AyKizim Gozi Hem sizin hem onun istediği olsun bence☺️ Ayrıca Mahur bence güzel.Biraz söylemesi zor sadece☺️Ona da zamanla alışılır.Ama asil bir isim.Gerçekten söylüyorum☺️
Gizemlili Gozi Mahur çoook güzel bir isim ama ben erkek ismi diye biliyorum erkek olsaydı Mahur ya da Mahir aklımdan geçiyordu benim de