AyKizim Merhaba Nasip ise bir kız bebeğim olucak.Ancak isim bulamıyorum😞Sizlerden tavsiye gelebilir mi?
Rafet-0810-16 AyKizim Eğer bir kızım olursa Efnan (cennetteki güzel gözlü kadın) ismini düşünüyorum 🙂
AyKizim Villanelle İpek isminden soğutan bir arkadaşımız var 😀 koymak isteyen arkadaşım bile vazgeçti ama çok hoş kibar bir isim☺️💐
AyKizim Rafet-0810-16 Efnan(Rahman Suresi içerisinde yer alan Efnan isminin Kuran-ı Kerim içerisinde ki anlamları ise fen, çeşitli bilimsel ve sanatsal güzellikler ve cennette bulunan bir takım ağaçlar olmaktad) Diye biliyordum bunu da eşim istemedi🙄
Merve-bulut @AyKizim ALİSA asil soydan gelen demekmiş benim çok hoşuma gitmişti ama kızımız kendi adını seçti o yüzden ilke koyacaz inşAllah 🌸👼🏻
AyKizim [silindi] İki adet öğrencim var umay isminde.İkisi de çok tatlılar.Sağlıkla gelsin inşaAllah bebitonuz.İçinize ne sinerse koyabilin inşaAllah❤️☺️
suleesrky İnci, İpek, Mihrâ, Zeynep 🌸 Bu arada tavsiyem internetteki cennetten düşen bilmemne tanesi gibi isim anlamlarına inanmadan, bir ismin anlamını güzelce araştırmanız. Inanilmaz yalan bilgiler var. 🙏🏻
Rafet-0810-16 AyKizim Bu ismin Arapça üzerinden Türkçeye çevrilmiş anlamı, ‘Cennetteki güzel gözlü kız’ biçiminde öne çıkıyor. Böylesi etkileyici ve derin anlamı ile beraber anne babaların kız çocukları için en çok tercih ettiği isimler arasına girmiştir . Bakın internette de bu çıkıyo baktığımda 😍😍