Nurr1 Hamişler 34 haftalık hamileyim birden genital bölgede siğil çıktı doğumu etkiler mi başına gelenler nasıl bir yol izlediniz bilgilendirirseniz sevinirim 😩🤧
Bsrgny1- Nurr1 Merhaba, normal doğum olmuyor diye biliyorum sezeryan zorunlu oluyor bebeğe bulaşma riskine karşı . Ama doktorunuza bir muayene olun derim en iyisini doktorunuz bilir . Sirkeli su ile temizleyebilirsiniz kurutuyor
Nurr1 Bsrgny1- teşekkür ediyorum canım 😌kontrole gittiğimde mutlaka soracağım bebeğe bir etkisi olmasında gerekirse sezeryan olsun 🤧
smyyanl1 Bsrgny1- sirkeli suyu nasıl uyguluyoruz acaba bi zararı varmı bendede çok fazla sayıda var hamile olduğum için bişey de yapılamiyor sirkeli su yapayım eğer zararı yoksa
Nurr1 illwait Merhaba yeni gördüm doğum yaptığım için. Doktorum normal doğum yapamazsın dedi sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra 40 gün içerisinde geçmezse tesr yapacağız dedi ama doğumdan bir hafta sonra kendiliğinden geçti 🥰
Kirikrapido Nurr1 merhaba buyuk muydu sizdekiler acaba ve cok muydu. Kendiliginden gecti demissiniz umitlendim.35 haftaligim ne yaoacagimi bilmiorum su an. Buyudu ve cogaldilar =((
Kirikrapido Buseuynk suda incelterek mi kullandiniz direkt mi kullandiniz acaba. Yanit icin tesekkur ederim.
Buseuynk Kirikrapido pamuğa direk elma sirkesi damlatp siğilin üzerine koydum biraz yakıyor ama 1 2 gin içinde küçülüp kararıp düşüyo kendisi. 1 saat bile dursa o şekilde yeter. Ben her gün düzenli yapmamama ragmen çok şükür geçti
Bsrgny1- smyyanl1 Zararı var mıdır bilmiyorum ben uygulamıştım bır şey olmadi. Pamuğun üstüne sirke alıp siğillerin üstünde biraz bekletmistim