Hndgkce Merhaba arkadaşlar İzmir özel can hastanesine giden var mı ? Doktorunuz kim acaba memnunmusunuz
Meltem_goksenin Hndgkce ben gidiyorum canım😊 şebnem özgür doktorum..şimdilik iyi artık değiştremem zaten 4.doktorum😂23+3
Hndgkce Meltem_goksenin bende Şebnem özgüre gidiyorum 2 kere gittim çok tatlı bir bayan daha yeniyim ben 11 haftalığız cuma günü yine gidicem ☺️ Şuanlık bana da iyi geldi ❤️
Hndgkce Meltem_goksenin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz acaba Şebnem hanımda mı öğrenmiştiniz ? ☺️ Cuma günü ikili tarama testi için gidicem belki söyler diyorum gözükürse ☺️
Meltem_goksenin Hndgkce Hndgkce yok Medical parkta öğrendim cinsiyetini 😇 ordaki doktordan memnun kalmayınca can hastanesine geçtim.15.hafta da öğrendik kızımı biz😊
Yagmur53 Bende şebnem hanıma gidiyorum 27 haftadan beri. 4. Doktorum kendisi. Memnun kalınca değişmedim güvenilir bi doktor çok ilgili su an 36.haftadayiz
Hndgkce Yagmur53 sizden bunları duymam benim için çok iyi oldu 🙏 bence de çok iyi bir doktor kendisi ☺️ Benim de ilk doktorum Şebnem hanımla devam etmeyi düşünüyorum hayırlısıyla ☺️
eeeqq Yagmur53 bende cenk beye gidiyordum değiştirmeyi düşünüyorum.Memnunmusunuz şebnem hanımdan? normal doğum yaptırıyor mu?mesela emre bey sadece sezeryan yapıyor diye duymuştum
Hndgkce eeeqq Cenk bey için de çok iyi diyorlar benim tanıdığımda cenk beyle devam ediyordu 🙏 şimdide tatlış bir oğlu oldu ☺️
mavideniz Ben de Cenk beye gidiyorum. Daha 16 haftalığız. Şimdilik memnunum, bilgili bir doktor ve her şeyin doğalından yana.
Hndgkce mavideniz evet herkes öyle diyor bence doğum doktorlarının hepsi öyle hiç kötü bir şey duymadım 🙏
mavideniz Hndgkce aynen canım kesinlikle. Bir de doktorla frekansının uyumlu olması çok önemli. Eğer sizi psikolojik olarak rahatlatıyorsa onunla devam edin
Hndgkce Hastane olarakta çok iyi 🙏 cinsiyetini ne zaman öğrenmiştiniz acaba ? Ben merak ediyordum da çok ☺️
Hndgkce mavideniz aynen öyle canım hayırlısı daha çok yeniyim bende inşallah herşey güzel devam eder Allah’ın izniyle. 🙏
mavideniz eeeqq canım ben de cenk beye gidiyorum memnun olmadığın bir durum mu oluştu neden değiştirmeyi düşünüyorsun?
NilayM Ben de Can hastanesi Emre Canverenler'e gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum.Gece dahi arasam rahatlıkla ulaşabiliyorum.Gayet ilgili bir doktor 10+3 haftamdayım gebeliği öğrendiğimden beri doktorumu hic değiştirmedim.
eeeqq mavideniz ilgisiz oluşundan canım.yaltıracağı tshlilleri bile ben hatırlatıyodum.rahatsızlandığımda ulaşamamış olmam falanda eşimi çok rahatsız etti,onunla devam etmemi istemiyor nasıl kendini emanet etcen güvenip diye
karekedi bebitomyolda şebnem hanım sanırım ameliyat olduğu için şu an hasta almıyormuş ben de şebnem hanıma gidiyordum önümüzdeki hafta kontrolüm var cenk beye ya da emre beye yönlendiriyorlar acaba hangisine gitsem diye düşünüyordum ben de
karekedi bebitomyolda sanırım siz son haftalardasınız ben de şebnem hanımla ilgili bir şey merak ediyorum kendi şahsi telefonunu paylaştı mi acaba sizinle?