mucizeninannesi2022 FkN cnm beb tüp bebek yoluyla hamile kaldım beta değerlerim düzensiz çıktı düşük değil ama sıkıntılı çıktı 6 haftalıkken 7 küsürdü daha sonra 9 oldu doktor ilaç verdi 20 lere yükseldi önwmli bebeğin rahme tutunması için şükür şuan güzel ilerliyor herşey
FkN mucizeninannesi2022 benim progesteron 6.8 çıktı 5 den asagısu sanırım düşük oluyomus çok korktum doktorum ilaç verdi insallah bişey olmaz 😔
Sabibo FkN canım normelde 11.2 olmalı ya sende 6.8 çıkmış, bende ise 1.08 dua ederek ilaç iğne kullanarak günlerimizi geçirmeye başladım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar ve hormon da normal seviyyesine kalkar. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin
Cansu35izmir FkN benimde ilk gebeliğim 8.haftada kanamam olmuştu doktora gitmiştim kalbi atıyor demişti Progesteron hormon ilacı vermişti git bir hafta dinlen demişti ama ben kendi dükkanımız olduğu için ve kmseye emanet edemediğim için çalışmıştım ve üstelik sabah 11 akşam 11 arası 🥺 ilk 3 ay çok zor bir süreç bugün 12+0 oldum eğer yiyecek ekmeği varsa bu dünyada emin olun hiç bşey olmaz bebeğinize telaşlanmayın 🙏
FkN Cansu35izmir şuan bende ilaç kullanmaya başladım insallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bilgileriniz için teşekkür ederim birazdaha rahatladım :)
GlUysal 4+6 da alttan keseyi gördü aynı gün beta ve progesteron hormonuna baktı beta 1600 progesteron hormonu da 5 çıktı prıgesteronun düşük olduğunu sağlıklı bir gebelık olmayabıleceğini söyledi tutunamayabılecegını yada kesenın gelısmeyecegımı soyledı progesteron hapı verdı kullanmaya başladım yarın 9. Gün keseyi ölçmek için çağırdı acaba bebek gözükür mü yarın 6. Haftamız dolmus olacak
Ozlemyeni Ozlemyeni kabak cekirdeginde vardi sanirim.bi kac besinde daha var.doktorlar oyle soylerler, banada demisti zindan ettim kac gunu kendime aman bisey olacak diye. İnternetten bakin surekli yiyin progesteron arttirici yiyecekler.kendinizi hic kasmayin insallah bisey olmaz😊
Ayisigi45 Progestana ne zaman bakiliyor acaba ne icin bu bende baktiriyim gebe degilim ama yunurtlama dan sonra baktie dedi birisi
Novaa Ayisigi45 Yumurtlama gününden sonra 7. gün bakılıyor. Böylelikle gerçekten yumurtlama olmuş mu anlaşılmış oluyor. Hamileliğin ilk haftalarında da ara ara baktırdım. Düşerse kanama olabiliyor. Progestan gibi progesteron hormonu ile desteklenebiliyor. Sağlıksız gebelikse yine değer çok düşükse belli oluyor.