Denizyildizi1 Yaşayan var mı benim 27 haftalık son 1 haftadır kanıyor kan verdim bugün sonuçlarım temiz tansiyonum normal çıktı neden olduğu hakkında da doktor açıklama yapmadı kbbyle görüş dediler
Busradogann Denizyildizi1 benim Dr kan basincin artıyor burnun tikanabilir hatta kanayabilir demişti bende şaşırmıştım ve gebe olduğumdan beri burnum tıkalı ☹️
Minnosum1147 Denizyildizi1 27 haftam bitmek üzere, bu sabah ben de uyandığında bir peçete dolusu burnumdan kan geldi 😶20.haftalarda da oluyordu, ama araştırınca normal olduğu söyleniyor hamilelikte. Tabi her gün çok aşırı olmadığı sürece.
MeyraRana Denizyildizi1 damarlar çatlıyor bazen normal diyor doktorlar bende kan içerde birikiyor tam tersi burnum tıkanıyor peçeteye hındırdığm zaman çıkıyor.
Denizyildizi1 Minnosum1147 Benim her gün oluyor randevu da bulamadım acilde ilgilenmediler bile buraya sormak istemiştim
Denizyildizi1 MeyraRana Benim direk su gibi damla damla akıyor ama şuan geçti sükür hamile olunca insan herşeyden korkuyor
Aryaece17 Benim de kanıyor hiç umrumda değil,alt taraftandan da kan geldiği için kafama bile takmamıştım 🙁