Aycan051415 Busra2013 kanepenin yanında filan biyere tutunarak yap kiz zaten yuvarlanarak mesafe yere yakın oluyo o pozisyonda yine bisi olmazda olsun 🤣🤣 zorla dogurtcaz seni
Edaenes_3 Kızlar nişan illa pembemsi olmak zorunda mı akıntı gibi biraz daha sümüksü olabilirmi acaba
Merveremzi06 Edaenes_3 evet canım öyle oluyormuş doktora sordum ben illa kırmızı olmayabilir etrafındaki kılcal damarların kanama yapmasından ona da bulaşıyormuş pembe ya da beyaz bile olabilirmiş bazılarında hiç gelmeyebilirmiş yani sadece ona güvenme demişti
Gzm23 Hosgeldinbebek Aaa oluyor mu öyle bfnde de direnç artışı ve çentik var doktor bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir dedi bfnde 33 haftalığım riske atmamak için sezeryan olmayı düşünüyorum mümkün mü?
Hosgeldinbebek Gzm23 doktorunuz uygun görürse daha sağlıklı olacaksa anne ve bebek için evt, gün belirlenir sezaryene alınırsınz
Hosgeldinbebek Busra2013 bence sağlık sorunun yoksa öncelikle doğal doğumu dene, sütüm hala gelmedi mesela..
Busra2013 Hosgeldinbebek sorun olsa 39 haftadır goruroer bence ama yoo normal dıe tuturdular bende sadece panık atak var nabzım yukselıo hastaneye gıdıncr dogum olunca kalpten gıdersem dıe korkuom
Gzm23 Busra2013 panik atak nabızı etkiliyor değil mi bfnde de var Yaa şu an bile panik atağım tutuyor
Busra2013 Gzm23 ayn cnm benım hastaneye yaklastımı kalbım gum gum atıo kulaklarım kırmızı oluo doktor bebk ıyı vs dedıgı halde duzelmıom cunkı dıom acaba bana bısımı olck kalbım nıe yuksek fln hastaneden cıkana kfr gum gum atıo normal nasıl olck bılmıom
leylo29 Busra2013 yav anam bizim bu cocuklarin gelcegi yok gidiyom yarin evime 4 gundur yavrum karnimda ac sus kaldi cok siddetli agri olursa gelirim geri bunlar tutturdu illa acilma olcak olmuyor iste ay anca canimi bagrimi yaktilar😔
Busra2013 leylo29 sormadıkarmı bunlar sana yatısmı yapalım evemı gıder sancı beklersın dıe demedıkermı bısı 3 gundur bos nos sancı cekıon oturuon ac sussuz
KaranAlpgeliyor Busra2013 kuzum doğurmadınmı henüz 🙂 bugün aklıma geldin durduk yere postlarini görmüştüm disardaydım eve geçince bakim dedim unutmusum bakmayı sana 🤣 ay vallahi 38.haftayı görsem gam yemicem darısı başıma
Busra2013 KaranAlpgeliyor valla gelmıo hareketlerı cok asagıda vajına kemıgımın ustune ıtıo tuvalete gıdıp duruom kanalamı ınmıs nolmus anlamadımkı