Merhaba güzel anneler, burada son günlerimi hep spinal sezaryen hikayeleri okuyarak geçirmiştim. Hem sağlık sorunlarım hem de bebeğim gelişimi planlı sezaryen gerektirdi.38+5 diye anlaştık..Belirlenen günü hep kafamda kavuşma günü gibi gördüğüm için rahattım, eşimi teselli ettim, heyecandan bayılmasın diye 🙈
Sabah yatış işlemleri, ardından gelip beni aldılar. Asansörde personelin söylediği 1 cümle öyle rahatlattı ki içimi. ‘Yarım saat sonra hayatındaki en güzel sesi duyacaksın’ gerçekten de öyle oldu💙
Anestezi kısmı çok basit, doğru pozisyonu aldıgınız anda yapılıyor ve anında güzel bi sıcaklık geliyor ayaklara. Sonra hemen yatırdılar ve sonda takılmış, farkında bile değilim. İşlem esnasında doktorumla sohbet ettik. Çok hızlı bir şekilde dünyanın en güzel bebeğini gördüm😍 o an o kadar çok şükrettim ki, 2 sene başarısız gebeliklerle ugrastm hayal bile edemeyeceğim bir andı.İşlemler bitip odama çıkınca annem eşim bebeğim beni bekliyordu. Mis kokusuna hala doyamıyorum.
Sonrasında anestezi etkisi geçti, önce ayaklar açılıyor yine. Kanama kontrolu uyuşukken yapıldı, hiç bir şey hissetmedim yine. İlk kalkışta hemşire hanımlar yardımcı oldu, dik şekilde karşıya baktım. Sonrasında eşimle turladık sürekli. Ve akşamına tek başıma kalkıp bebeği kucağıma alıp gezdirdim 😍
Ameliyatla ilgili olumsuz şükür hiç bir şey yok. Ama emzirme konusunda çok üzülüyorum, sütüm yok. Damla damla zorla geliyor, bebek yorulup bırakıyor. Bugun biraz üzgünüm ama 2 gün oldu. Emzirmede sizin de sorunlarınız oldu mu, geçecek mi bunlar 🥺 mis gibi kuzuma kavuştum, her anne için dünyadaki en güzel en mis bebek kendisinindir eminim. Allahım hakeden, hayalini kuran herkese nasip etsin. ❤️ Ameliyatla ilgili sorular varsa alırım, bebeğim uyurken cevaplarım 😇