star3star merhaba çift yumurta ikizlerine hamileyim.ikiz bebeklerin riskleri çok oluyor erken doğum felan gibi.acaba çift yumurta ikizlerindemi yoksa tek yumurta ikizlerindemi bu sorun daha fazla
slnacar star3star tek yumurta daha riskli sanırım ama ikiz gebelikte her zaman risk var 34+4 te doğurdum 🤷♀️
Hatice-31 star3star tek yumurta ikizi canım başından beri tehlikem var çok şükür Allah’a az kaldı bebişlerime kavuşmaya inşallah herkes vaktinde kucağına alır 🙏🙏
Villanelle Çift yumurta ikizlerine hamileyim. Ama tek yumurta ikizlerinde kan transfüzyon riski var. O yüzden onlar daha riskli
star3star slnacar tüp benekle hamile kaldım üç başarısız denemem vardı doktor değiştirdim ve doktorumla ilk transferimde iki tane koymasını istedim çnkü şansa bırakamzdım üç başarısız denemeden sonra.çok şükür ikiside tuttu
slnacar star3star çok sevindim Allah güzel hamilelik ve kucağınıza almayı nasip etsin bebişleri . dikkat edin Allah’ın izni ile bişey olmaz 🙏
star3star Hamra58 tüp bebekle hamile kaldım 3 ocak transfer günümdü.12 gün sonra test verdim 978 di sonra iki gün sonra tekrarladık testi 4779 du