selinbirincisezen Kızlar 11 haftalıkken erkek denilen cinsiyet bugün %95 kız denildi sizce bu haftalarda erkek pipisi oluşmuş olması gerekmez miydi 🙄😮 bir de aşırı gizledi kendini saklıyor 🤣
hunilimom selinbirincisezen cinsiyet 16. Haftada tamamen oluşmuş ayrılmış oluyor geçen arkadaşın da basına geldi 😂 erkek denildi kız çıktı ben gec öğrenme taraftarıyım ilk kızımda da garanti olsun diye gec öğrenmiştim
Yagmur2210 selinbirincisezen bn 21 haftaya kadar öğrenemedim ayrıntılı ultrasonda ogrendim göstermesi cadı kizim ,😀
Ebrumelek16 selinbirincisezen bıgün de bana kendi doktorum hiç bişey söylemedi bu arada 12+2 yim tarama testinde erkek dedi ya acaba değişir mi pek emin olamadım bende çok küçük olduğu için
Yagmur2210 selinbirincisezen sağlıkla gelsinler de canım bn hiç merak etmedim kontrole her gittiğimde ilk sorduğum nasıl sağlığı yerindemi bir sorun varmı cinsiyeti hiç sormadim Dr hep kendi dedi cinsiyeti göremiyorum gizliyor diye sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar ins Allah
selinbirincisezen Ebrumelek16 bana ilkinde erkek dediği için hep ona alıştım bugün de kız dedi ama bakalım ne olacak 😄
TBeyza Ebrumelek16 erkek cinsiyeti erken haftalarda belli oluyor kız sa pek emin olup soyleyemiyorlar
Mucizeanne20 12+0 da bana da yüzde doksan erkek dedi doktorum 17+0 da tekrar gidicem inşallah bende böyle bir süpriz yaşarım🥰hyırlı olsun kızınız
Ebrumelek16 selinbirincisezen ya benim oğlum var çok kız istiyordum bunu kendimi avutuyorum belki değişir diye 😬
selinbirincisezen Yagmur2210 amin cinsiyetin hiç önemi yok hepsi sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍🤲🏻
selinbirincisezen Ebrumelek16 ya belki döner bana da kız dediler ama yine bi şüphede kaldı doktorum sonra 12 sinde bidaha gel dedi merak ediyorum niye bu kadar gizliyor dedi 🤣🤣
Ebrumelek16 selinbirincisezen doktor hiç bişi demedi ya benim cinsiyetle alakalı muhtemelen küçük diye ikili tarama için gittiğim ultrasoncu söyledi bende pek emin olamadım kısaca gözükse doktor da söylerdi herelde diye düşündüm
Dmrdmr_3834 selinbirincisezen Bana ilk erkek gibi dedi sonra muhtemelen kız dedi sonra yine kız gibi dedi en son 18 19 haftalık falandim erkek olduğunu öğrendim. Benim ki de sakladi hep
Dmrdmr_3834 selinbirincisezen Sanırım öyle olacak doktor karşısın olsun ya da eşim karnımı sevmeye başlasın hemen kendini çekiyor duruyor 😅
Ebrumelek16 TBeyza oğlumu ayrıntılı da anca öğrenmiştim 😂 ama kendi doktorum bişi demedi ikili taramalıyı yapan söyledi