Deletedmom72728 Minnakelifim03 tek fark ikincisi erkek benim bende kız olsun istedim erkek oldu iki kızım olaydı neyse Allah in taktiri böyle uygun görmüş 👍❤️❤️
Minnakelifim03 Deletedmom72728 bende bi miz bir erkek olsun isterdim hep yine de şükür rabbim sağlıklı ömür versin insaallah
Deletedmom72728 Kedilivebebelilili çok üzüldüm basınız sağolsun Allah’tan ümit kesilmez vardır bir bildiği 💕💕💕💕
Deletedmom72728 Minnakelifim03 benim ikinciyide kız istememin sebebi 3 cuyu birdaha yapmicam kordonlari baglicaklar benim kız kızla daha iyi anlaşır diye kız çok istedim erkek oldu nasip
Deletedmom72728 Minnakelifim03 benim ikinciyide kız istememin sebebi 3 cuyu birdaha yapmicam kordonlari baglicaklar benim kız kızla daha iyi anlaşır diye kız çok istedim erkek oldu nasip Cikrikci
Cikrikci Deletedmom72728 ne güzel genç anneler 🥰ben 33 yaşında ilk gebelik muhtemelen son olur diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Minnakelifim03 Deletedmom72728 niye baglaticaksinki daha yaşın genç ve bağlanmak günah diye biliyorum spiral ile korunabilirsin