cennet_aka27 Annemmm2 Antep de degilim canım siirtte yasıyorum dogumum Antep de olacak hala bakıyorum araştırıyorum yılmaz gencoyu cok öven olmuş Hatemdeymiş yeri biraz o kafama yattı
Ozgeliz cennet_aka27 evet ama Yılmaz Genco çok kalabalık bende Antep’e gidince ona gitmiştim sabahdan öğlene kadar bekledim öğlen anca içeri aldılar ve hızlı hızlı baktı çıkardı
MirhanMirza Merhaba kızlar Karataş dan 🙋🏾♀️ bende 29+3 günlük hamileyim ❤️ Akademi hastanesi Aysun Hanım a gidiyorm
Ozgeliz cennet_aka27 herkes yaşam hastanesinde Şahin Korkmaz’ı çok övüyor bir de normal Doğum düşünüyorsan kesinlikle Şahin bey çok iyiymiş arkadaşı. 41. Haftasına geldi bütün doktorlar sezeryan dedi ama Şahin bey bekletmiş ve normal Doğum yaptırdı 🙏🏻
Gzmd Ozgeliz cennet_aka27 bende Sahin Korkmaz’a gidiyorum gerçekten cok beğeniyorum . 4 doktor değiştirdim Yılmaz Genco da dahil en iyisi Şahin Korkmaz
Paapaatyaa Ozgeliz bende şahin KORKMAZ a gidiyorum . Iyi bir doktor . 38+3 deyiz inşalla h normal olur bekliyoruz simdilik
cennet_aka27 Ebrukrtp tesekkür ederim canım 😘 orası annemlere baya uzak kalıyor. Beykent te oturuyorlar
Ceren8910 Hatemdeki Nazan Özdemir e gidiyorum.Antepli değilim 2 yıldır burada yaşıyorum.Sizce nasıl bir doktor ?