Melek2424 Aaa ben hemen yarın aliyorum ozman cok teşekkür ederim 🙏 doktor rahimde incelik var dedi hormon bandı verdi hem yumurtam çatlamış hem rahmim kalınlaşmış şimdi Mart dokuzu bekliyorum olucakmıyımm aşırı bel agrısı cekiyorummm
Elifc12 Aysunnnn_ doktor görüşme imkanı kısıtlı olanlar için onu öneriyor ama görüşebilenler için 3-2-3-2 daha garanti ben de ilk aydan hamile kaldım
Aysunnnn_ Elifc12 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 4-3 yada 3-2 ne önemi var tutmuş işte iki yöntemde 😂😂😂
Samira30 Kuzeyn_annesi Elifc12 3-2-3-2 nasıl oluyor ki bende reglin 6 cı günü ilişki oluyor sonra 3 gün sonramı ilişki olması gerekir ya 3 cü gündemi?
Sibel-g Hilal1407 soğan kürünü deneyebilirsin. İncir kürünü pek önermem prolaktin değerini çok yükseltir.
ozomom Hilal1407 etkisi var mı bilmiyorum ama önceden hiç su tüketimine dikkat etmeyen bir insandım hamile kalmayı istediğim andan itibaren günde 2.5 litre suya mutlaka dikkat etmeye başladım, hamilelikte de çok faydasını gördüm bu alışkanlık haline gelince
Kuzeyn_annesi Hilal1407 mfk yontemiyle hamile kaldım. Youtubeden bakabilirsiniz. Doktorun adıda instagramda docdrmfk
Kuzeyn_annesi Samira30 benimde 6. Gun bitmisti şöyle örnek vereym bugun regln bitti cumartesi 6 gunundesin bugun ilişkiye girdin 3 gun sonra yani salı günü tekrar iliski sonra persembe tekrar bu sekilde
aysun_4816 Arkadaşım bende ilk aydan hamile kaldım. Ne gün saydım ne testlerle uğraştım. Bir kere kafa rahat olacak. İlişkiyi zamana bağlama ne vakit canın isterse. Ben incir çok yerim. Birde ilişkiye gece girip duşa sabah girmek bence çok etkili.
hilaleee Hilal1407 bak doktor bana dedi ki hicbirsey deneme sadece stres yapma dedi. Ben herşeyi denedigim gibi bide stresin dibine vurdum 😂 stresten hayat neşem bitti 😂 bende bittim piskolojimde bitti Sana şunu yap bunu yap diyemem sadece stres yapma benim gibi..