aleynakc bence foruma girdiğinde her başlığa tıklama göz ucuyla bile görme :)) insan etkileniyor. Hep negatif şeyler yaşayanlar yazıyor haliyle. Beni de biraz etkilemişti. Hala etkileniyorum farkında olmadan, yok bebek makat geliş olmuş yok kırdon dolanmış bişryler bişey sürekli. İlk zamanlar da dış gebelik, kimyasal gebelik ihtimalleri vs. İnsanın hiç aklına gelmeyecek şeyleri getiriyorlar :)) bu hafta artık duyarsınız büyümüş bayağı :) hatta biz 13 14. Haftada cinsiyet de öğrenmiştik. :) Erkek evet :).
Cumartesi de detaylıya giricem. O daha heyecan verici. Bakalım.
Aa o zaman şey bu, gebe koçluğu yapan ebe var hastanede Merve hanım, onun sayfasında gördüm ben de. Emzirme koçluğu doğum koçluğu vs vs işte bir sürü ıvır zıvır şey var. :) Muayene kapsayanlar oluyormuş başka hastanelerde o iyi olurdu siz daha başındasınız diye. 28.haftadan sonra anne baba için 1 günlük eğitim varmış o ebe ile görüştüm. 30. Haftadan sonra da size hastaneyi odaları gezdirir, ekiple tanıştırırım dedi. Mutlaka yanıma uğrayın dedi. Bence gidince muayeneden sonra sen de bi uğra. Hemen sağ tarafta :)