Meltemus61 Hanımlar 17. Haftamdayım 3 lü tarama testimde done sendromlu risk düşük çıktı ama biraz spina bfida açıklığı yüksek çıktı bu durumu yaşayanlar var mı düzelir mi çok moralim bozuldu :(
Dilber2210 Meltemus61 benimde dörtlüde çıktı ayrıntılı ultrasonda kesinleşecek olup olmadığı. İnşallah yoktur düşünmek istemiyorum
Dilber2210 Fatma4495 sadece folik asit eksikliğinden kaynaklı değilmiş enzimlerden dolayı da oluyormuş. Ben 6 ay folik asit kullandım
Dilber2210 Meltemus61 dün gittik çok şükür bişey cıkmadı çok rahatladım Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim bu arada☺️
Civcivvmomss Bu tarz testler yüzde yüz sonuç vermiyor biliyorsunuz sırf moral bozmak için var bence bu testler hiç kalbinizi bozmayin
Dilber2210 Civcivvmomss tarama testlerini yaptığıma pişman oldum zaten bir hafta boyunca stresi çok kötü kendi doktorum ben kötü olunca ultrasonda baktı sıkıntı görünmüyor demişti bakmasaydı daha kötü olacaktım. hiç gereği yok bence bu testlere
mervemacin Dilber2210 ben de hiç birini yaptırmadım. Bir engeli varsa müdahil oluyor mu diye sordum hayır alıyoruz sadece siz isterseniz dediler. Ben de yaptırmadım psikolojik olarak bozuk bir hamilelik süreci geçirmek istemedim. Sonuçta rabbimin verdiği can ♥️
Meltemus61 Dilber2210 evet bende gittim aslında tarihi değildi ama bişey var mı diye erken gittim Allah’a şükür bişey çıkmadı 22. Haftada yine bakalım ayrıntılı dedi öyle yani Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏