Pztf93 Nermin_nur1 Ben doktoruma sorduğumda 20.haftadan sonra 1 doz yeter dedi. Ben de senin gibi 28.hafta civarı olucam.
Betusss23 Bsraoztop bende bi kere 20 haftalıkken aşı oldum ama ikinciye bişey demediler iki kere mi oluyoruz tetanoz aşısını şuan 37 haftalığım geçti mi acaba
Nermin_nur1 Betusss23 bana 2 doz dediler canım ilk doz için de 6 mayısa tarih verdi o zaman 28 hafta oluyorum
Bsraoztop Betusss23 banada 2 doz demişlerdi ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim sağlık ocağına 17.hqftada gel dye gün verdiler 18 şubatta gel dediler ilk dozu yaptı hemen 18 martta gelmen lazım dedi ikinci doz çok önemli ddi
Nermin_nur1 Nurcin anladım canım bana iki doz dediler ilk doz için 6 Mayıs dediler işte o zaman 28 hafta oluyorum doktora da mesaj attım yapılabilir sorun olmaz yazdı
Amorfati23 Nermin_nur1 neden 28 🤷♀️ doktorunla görüş derim ben 20de oldum o tarih aralarında demişti çünkü
Sbldrdu Nermin_nur1 canım ben 19+6 ilk tozu vurdurdm 24 de ikinci dozu yapacaklar bı yanlış anlaşılma vardır bence
Ozge Nermin_nur1 ben de 18im doktora sordum 20.haftada aile hekimliğinin çağıracağını söyledim çünkü oradaki hemşire kaydımı alırken öyle dedi. Doktor da evet evet bu ara onun ilk dozunu ol dedi.
Naneliayran Nermin_nur1 bi karışıklık olmuş olmasın ? Çünkü ilk doz 20 li haftaların başı ikinci bi ay sonra oluyor
zeynonunannesiiii Nermin_nur1 geçen ay olmam lazımdı corona aşısindan dolayı bu aya kaldı bugün oldum bende 23. Haftada idealmis
Betusss23 Bsraoztop benim ikinciden haberim yok aslında doktorum söylemişti diye hatırlıyorum ama sağlık ocağındakiler de bişe söylemeyince hiç sormadım kaldı öyle sağolasın teşekkür ederim canım