Minigin_annesi0 Kızlar etiketlerini kesiyorum şimdide çoğu açık renk ve beyaz bi kaç cırtlak renk var onları elimde yıkıcam ne olur ne olmaz diye. Beyazları ve renklileri aynanda mı yıkadınız? Çoğu lcwa, civil ürünü solma yaptı mı bu markanın kıyafetleri
-deniz- Minigin_annesi0 Renk koruyucu mendil atıyorum boya problemi olmuyor o çekiyor. Onun dışında boya verir mi diye düşündüklerimi ıslak mendille siliyorum renk vermiş mi bakıp sonra makineye atıyorum ona göre
Denizegeninannesi Minigin_annesi0 bebek ürünlerinin çoğu solmuyor ama yinede renk mendillerinden kullanmanızda fayda var
Demirssmomm Minigin_annesi0 zaten ilk yıkamanız değil mi? 30 derecede çok etkilenceni sanmıyorum günlük programda
-deniz- Minigin_annesi0 ters çevirmedim uğraşamadım ama yıkadığıma şükrediyorum 35+5teyim yerleşmesini bekliyor kıyafetler 😫😫
Minigin_annesi0 Demirssmomm valla bende ilk defa makinemde bu programı denedim su buz gibiydi borudan çıkan suya özellikle baktım. Ama çamaşırlardan resmen toz çıkmış suyun rengi değişmişti.
Kevser616161 Minigin_annesi0 hepsini ayrı ayrı yıkamayı tavsiye ederim , bi giyim sektöründe çalışan olarak hiç bir zaman renkleri karıştırmamanı öneririm. Yalnı bebe mavisi dediğimiz soft renkleri atabilirsn
Minigin_annesi0 Kevser616161 teşekkür ederim açık pembeler beyazlar vardı genellikle onları bir attım sarı mor kırmızı olanlara ıslak mendille baktım mendile rengi geldi onları elimde yıkadım
kizanasiii_ Minigin_annesi0 ben ayrı ayrı yıkadım beyazları ve renklileri. E bebek ve civilden almıştım ben kıyafetlerin genelini
Minigin_annesi0 kizanasiii_ teşekkür ederim canım ben bir yıkadım suyu buz gibiydi zaten nasıl 30° anlamadım