HafsaMeyra Arkadaşlar 18+3 teyiz şu an 10 gündür bebek hareketlerini hissetmeye başladım ama 2 gündür hissetmiyorum çok endişelendim böyle bi durum yaşayan var mı ? 🥺🥺
Melisakrtl HafsaMeyra ben 18+6 dayim oluyo bazen bugun hissediyosam 3 gun sonra tekrar hissettigim oluyo korkma endiselenme bende bikac gun hissetmedigim oluyo kendini korkutma
Merveonay HafsaMeyra bebek dediğin şey senin o kesenin içinde bıdıcık bişey çok normal 25. Haftadan sonra net hissetmeye başlarsın korkma canım ❤️
bebisveannesiiii HafsaMeyra 25. Haftaya kadar düzensizdi benim 26 dan sonra düzene girdi o haftalarda her gün hissetmemen normal
Seyoelif Canım bu haftalarda gündüz uyurmus bebeler.gece uyanırlar mis.hatta doğduklarında gece uyanmalsrinin sebebi buymuş.
Seyoelif HafsaMeyra benimde 1 kaybım var canım 21 haftalık .elimiz yüreğimizde hepimizn .allah esirgesin inşallah
Msl-07 Seyoelif Merhabalar, siz şu anda 21 haftalık hamilemisiniz? Siz hissediyormusunuz ,vende 21 haftalık hamileyim düzensiz hissediyorum da
Niisa98 Merhaba ben 7+6 haftalık hamıleyım bir kaç gün aşırı baş ağrım ve miğde bulantım vardı ama bu durum iki gündür yok normal birşey mi ?
Seyoelif Niisa98 çok normal .bende öyle olmuştum hatta canım sıkılmıştı neden hiç bı yerim agrimiyor diye %%