Ddilayyyy Kubgkm valla canım normalin ölçüsü değişiyor bence her vücuda göre kaç kilo hamile kaldın kaç haftalıksin bilmiyorum ki normal ölçüm şaştı vallabenim 😂
MerveeD Ddilayyyy ah ah hergun gece yatarken dıkkat edecegm yarın spora baslaaycagım dıyorum uyanıp yıne ballı kaymak yıyorum 😂😂
Ddilayyyy Edadrmz beni valla en çok korkutan o aslında ektim yeni doğum yaptı emzirirken de veremiyorsun o zaman da sürekli bişey yemek istiyor insan diyo
Edadrmz Ddilayyyy işte o zamanda beyaz ekmeği falan kesicez şu süt yapsın denilen şerbetleri falanda bana herkes süt için sadece su dedi birazda irademizi kırdıkmı hallederiz yaa . En kötü açarız burdan bi diyet spor bloğu el ele zayıflarız🥰
Ddilayyyy Deniz_65 üzülme canım ekmeği tatlıyı falan kes yürüyüş yap doğuma kadar faydası olur illaki
Ddilayyyy Edadrmz önemli olan irade zaten doğumdan sonra kalan kilolar rahatsız eder belli bı sure geçtikten sonra ondan sonra mecbur sıkı bı sağlıklı beslenerek veririz canım inşallah
Ddilayyyy zeymoms ayy valla bende öyleyim görünce tahin pekmezi bitirmeden kalkmıyorum en iyisi sofraya koymamak😅😂
Ddilayyyy 1-2isim doktora giderken stres oluyorum valla canım istemsiz dikkat et çok almışsın diyecek moralim bozulacak diye😂😂
Eslem_1 1-2isim zayıf olanlar daha mı çok kilo alıyor anlamadım ben de zayıftım çok sizin gibi valla aldıkça alıyorum doğru düzgün yemiyorum aslında 😅 ya da hiç kusmadım ondan mı rahat geçti hamile gibi değilim siz nasıl geçirdiniz 🌸
Meri3220 Edadrmz bebeğin hareketlerini sürekli olarak hissediyor musunuz yoksa gün içinde ara ara mı benim bazen baya hareketli bazen durgun yaa merak ediyorum o yüzden
1-2isim Ddilayyyy valla bende hiç 55 bile olmamışken tartıda 77 görünce ilk önce bi moralmen çöktüm ama yapıcak bişey yok artık 😆 doğumdan sonra yemicem🙏🏻 İnşallah yani
Tugceelanaz Gorkemm Vucut değişiyor ister istemez takılıyor insan bende çok kafama taktım stress yaptım resmen ama sonra hepsi gitti . Kendimde sevmiyorum kilo 😅
Dilara9406 Ddilayyyy bende 40 ile hamile kaldim suan 52 yim ve 29+5 haftalik hamileyim dahada almaya niyetim var 😊