Merve0606 Arkadaşlar Ankara da ayrıntılı ultrason için önerebileceginiz devlet hastanesi bilgisi olan yazabilirmi😊
Sareiremannesi1234 Merve0606 Ben ankara sehır hastanesınde yaptım gayet guzeldı herseyını gosterdıler
BusrAras- Merve0606 Şehir hastanesinde girdim cok güzel baktıları 25/30 dk falan sürdü ama 11 haftada falan randevu almanız gerekiyor cok yogun oldugu için
Bybi Sareiremannesi1234 direk mi gittin canım gittiğin gün yaptılar mı hemen ayrıntılını gün mü verdiler
Sinemmmmm58 Bybi 12. Hafta 14. Hafta aralarinda gittiginizde size randevu veriyorlar cok yogun cunku ben 13. Haftada almistim 23. Haftada cektirmistim 10 hafta sonrayya gun vermislerdi
Deletedmom455465 Sinemmmmm58 ya pardon benimde ikili test zamanim yaklaştı da 11. Haftayim acaba onu da cok ileri tarihe mi atiyorlar sehir hastanesine gitmeyi planlıyorum.
Sinemmmmm58 Deletedmom455465 hayir 2 li testi hemen yapiyorlar canim suan randevu da varken randevuyu al ikili testi yaparlar detayli icinde randevu verirler
BusraAltiok Sinemmmmm58 ikili test için kan verdim ultrasona girmedim gün de vermediler 10 gün sonra gel dediler ďirekt doktor odasına mi gideceği ikili testi doktor mu yapıyor
BusraAltiok Sinemmmmm58 ikili tarama için ben de bugün kan verdim doktor 10 gün sonra gel dedi ustasından ense kalınlığına falan o zaman mi bakacak
Sinemmmmm58 BusraAltiok rica ederim direk giderseniz sira bulamazsiniz sabah 7.30 da veriyorlar ama hazir randevu varken hemen alin mhrs den
Sinemmmmm58 BusraAltiok ben ultrssonda bakilip bakilmsdigini hatirlamiyorum canim ya bende bi kan verip cikmistim ayrintilida daha detayli inceliyorlar zaten ben 2 li teste falan guvenmiyorum ilk kizimda %90 down sendromlu dedilrr ama masallah cok saglikli dogdu