hilalsahin35 Kızlar bebegimin suyu azalmış ama sezaryen gerektirecek bir durum yok dedi doktor yatışım suni sancı verdiler dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏🙏
Ebruozyolcu hilalsahin35 Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın haber et doğum edince 🤲🏻🥰
tazeannecik1 hilalsahin35 Bende yarın aynı durumdan dolayı yatıcam çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun🥲🥲🥲😢
AnnelikHayali hilalsahin35 açılman hızla ilerlesin ve sağlıkla kavuşun inşallah miniğinle. 😇güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz senden.
hilalsahin35 tazeannecik1 sağolun teşekkür ederim 🥰🙏 korkmayın bence ben şuan bebeğime kavusacagim için mutluyum sağlıkla kucağıma gelsin çektiğim acılar sancılar elbet geçer surekli kendinizi bu şekilde motive edin bence
hilalsahin35 AnnelikHayali Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏🥰 inşallah kucağıma aldığım zaman doğum hikayemi paylaşacağım burada ❤️😘
Kubraaa11 hilalsahin35 Kolaylıkla olur inşallah doğumunuz, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinize🤲🏻❣️ ben de 37+2 deyim
hilalsahin35 Kubraaa11 Amin inşallah 🤲🤲 Allah hepimize kolay doğum nasip etsin sizde bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alin insallah6 🤲🥰🥰🙏
hilalsahin35 D-92 2 martta sezaryen doğum yaptım bebeğim sağlıklı ama burun kanallari oldukça darmis bugün yogun bakima aldilar beslenmesi düzgün olsun diye inşallah 45 güne çıkacak paşam