Patito__ mucizem-06 4 gun sonra git cnm dr a cnku beya 3000lerde olunca dha ehat gozukuyor bn 2000lerde girmistim vajinal bile gozukmemisti 4600de gittim cok minik gorebldik
Drsnbyfatma Bence de canım biraz bekleseydin hem yol yormaz stres yapmazsın daha görmen için erken çünkü 🙏🏻
Btlll Btlll aslında 5 hafta+4 günlükken gitmiştim kese görünmüştü ama doktor geç döllenme olmuş Bebek 4 haftalık dedi
Btlll mucizem-06 bu hafta sonu gel Dedi inşşlh duyabilirim geçen hafta 5+4 günlüktük asljnda ama 4 haftalık Dedi doktor şuan 6+1iz normalde doktora göre 5 olacağız sanırım
mucizem-06 mucizem-06 Btlll hesaplamalar hep karışıyor canım doktorun dediği farklı benim hesaplamam farklı
Patito__ Btlll benmde ayni olmustu ve doktora gore 6+4 de gittm ozmn kalp atisi duyuldu 11. Haftada da gununu yakaladi snde adetne gore degil ilk zmnlar ultrasona gore git cnn kontrollere bebek olusunca gününü yakaliyor
Hhhzzzlll3545 Tahmini 5 haftada vaginal ultrasonla kese gorundu .6+6 da kalp atisini duyduk bebisiminn 😊
Drsnbyfatma Bende sabırsızlanıyorum 5+3 üm geçen yıl bir düşüğüm var hiç ayaklanmamaya çalışıyorum evi görseniz bu be dersiniz o derece yani ama değer 🙈ben 7 Eylül’e gün aldım doktorumdan daha erken çağırdı ama rica ettim tamam dedi 😘❤️