Ozrnftm Kızlar, Yeni iş girmek hamile olduğumu sakınca var mi acaba çıkartılacak mi? Çalışmak seviyorum hobim ev hanımı sürekli sıkılıyorum alışık değilim, işe çıkartılacak mi diye endişelendim 🤥
Siner Ozrnftm iş başvurusu yaptığınız yere göre değişir. Anladığım kadarıyla hamilesiniz ve işe girersem çıkarırlar mı diyorsunuz. Yanlış anlamış da olabilirim. Doğru anladıysam özel sektörde pek sıcak bakmıyorlar hamile kalma durumuna hamile olduğunuzu bilerek işe almama ihtimalleri yüksek
Ozrnftm Siner demek istedim bu doğru anladın🙏🏻 Evet bu o yüzünden kararsız kaldım işe girecenice söylemeli miyim bilmiyorum
Busra2089 Bende işe girdikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Öğrenir öğrenmez de söyledim. Şu an çalışıyorum hala. 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım. Bu tamamen iş vereninizle alakalı bir durum. Bazı özeller çok normal karşılarken bazıları sorun haline getirebiliyor.
Busra2089 Ama tabi şöyle bir tepkiyle karşılaşıyorum ara sıra. Hamile olduğunu bilseydim almazdım işe 😅 Anaokulu öğretmeniyim dönemin ortasında yeni bir öğrrtmen almak onlar içinde zor ayrıca çocuklar içinde zor alıştıkları öğretmenlerinin gidip yeni birinin gelmesi🤷🏻♀️
Siner Ozrnftm aşağıda arkadaş da belirtmiş iş vereninize kalmış bi durum. Bazı iş yerleri deneme süreci falan uyguluyorlar diye biliyorum o sürede farkederlerse almazlar. Bir de eğer çok ihtiyacınız yoksa maddi açıdan ben olsam böyle bir kandırmaya girmezdim. Bebeğiniz doğup biraz büyüdükten sonra çalışırsınız. Sırf evde sıkıldığınız içinse yani birkaç ay sonra zaten ağırlaşacaksınız çalışmak size de zor gelecek. Değmez diye düşünüyorum
Kevserclp Ozrnftm yazılarınızdan anladığım kadarıyla işitme engellisiniz sakın yanlış anlamayın bu calısmanıza veya size zaten engel olcak bi durum degil benim teyzemde işitme engelli onun konuşma yada yazı tarzını bildiğim için hemen anladım Onun dışında sizler bizlere göre daha özelsiniz iletişim anlamında yada iyi hissetme anlamında çalışmak eminim ki size çok iyi Gelecektir Hamilelik bi hastalık ta değildir ondan elbetteki çalışabilirsiniz patronunuz halden anlayan biri ise güzelce anlatın çalışmak istediğinizi hamileliğin buna bi engel olmıcagını eğer anlayışsız biri ise siz isteyene kadar kimseye söylemeyin ve kendinize dikkat ederek çalışmaya devam edin❤️