28 şubat saat 8 de sancilar gelmeye başladı ama büyük tuvalette cikmadigim için gaz sancısı sandım takip etmek istedim duzensizdi 10 15 dakikada bir gelip 10 saniye 15 saniye sürüyor du dedim yalancı dir 2 yaşında oğlum var kahvaltı yaptık babası doyurdu onu normalde benden başka kimsede bir şey yemezdi ama yiyeceği tuttu yedi yani sonra sancılar artmaya başladı soluma uzandım bekledim 2 defa sancı geldi uzandirmadi beni hiç anladım ki doğum sancıları sonra odama gittim kaybabamlarla aynı evde oturduğumuz için kendi odama gittim sancimi orda çekmek istedim oğlum da pesinden gelip karnımi elleyip anne cici diyor şu kades kades diyordu hisseti galiba oda neyse banyoya girdim belki geçer diye banyoda bile geldi az az kanama oldu o sırada oğlum uyumustu 4de kalktı karnını doyurdu altını açtım bir eşime kalk gidelim dayanamıyor um dedim gittik direk alttan muayene etti 3 cm dedi nst alıp kan aldılar yatis yapıldı orda bidaha baktılar ben çok sürerdi dedim gece bu doğum olur dedi ama suni verdiler dkk da 1 damla geliyordu oda zat zor geliyordu 3 saat öyle sancı çektim sonra 7 cm dedi suyu patladilar yarim saatte alırız ama sakin ilinma bebeğin kafası siser dedi ama ikinma hissi oluyor du neyse aldılar 3 ikinmada kızım 4 kilo 50 cm ile dünyaya geldi bidr doğuştan gamzeli doğdu prensesim sol taraf da benim gibi gelen giden tombik diye seviyordu sık sık emzir dediler saril lik olmasın diye kilolu iyi doyur dedi emzik verme dediler ama çok kararsızım verip vermeme konusunda oğlum 2 yaşında hala alıyor ne yapacağım bilmiyorum ❤uzun oldu hakkınızı helal edin❤