Betih03 Ankraya yeni tasindim etlik zubeydeye gidiyordum orda dr yada baska bi yerde onerrbilcegn hastane varmi mumkunde ozel olmasin kizlar yardim ederseniz cok sevinirim
Seden Betih03 sincan nafiz korezdi yanlis hatirlamiyosam devlet hastanesi ordan da memnun olan cok bi arastir istersen canım
Betih03 Pamukdeniz etimesguytaym bana cok yakin orasi ama ozeo galiba muayene ucretleri vs nasil acaba canim
Kubish Bende yeniyim ayrıntılı ultrason hala gidemedim yeni taşındım bilmiyorum bir yer ilk randevu için Zekai Tahire gittim lanet ettim öyle olduğunu bilsem gitmezdim. Şimdi başka bı devlet hastanesi araştırıyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlara bırakabilir mi🙏bu arada evim Yükseltepe olarak geçiyor adreste
Ezgicann Kız özel olmasın yazdığı halde özel onermısler tövbe ya neyse canım bende bazen zubeyde ye gidiyorum orda hangi doktor denk gelirse ama kesin olarak egıtım arastırma kecıoren sevgi tureye gıdıyorum
Betih03 Ezgicann sigorta vs hicbay yok malesef suanda devlet yada arastirma hastanesine gideblrm tsk ederim cnm
Hacerr Betih03 Bahçelievler'de canım çok güzel temiz düzenli doktorlar asistanlar hepsi çok ilgililer
Pamukdeniz Betih03 evet özel kusura bakma sonradan okudum öyle yazdıgını benim öğretmen ve avukat indirimim var ama hatırladığım kadarıyla 82 tl normal muayene ücreti