zeynonunannesiiii Kızlar detaylı ultrasona girip bebeğin cinsiyetini öğrenip sonradan değişen oldu mu normal doktor kontrolünde erkek dendi detaylı ultrasonda kız dendi çevremdekiler kız Bebek eşyaları aldı hediye olarak ama değişme ihtimali var mı
Mormenekse34 zeynonunannesiiii ayni durumdayim hep erkek dendi detaylida kiz oldgnu ogrendm🍀 simdi degisr mi yine diye emin olamiorm
Leylaaa54 zeynonunannesiiii size erkek için kesin demişler miydi,bir de hangi haftalarda erkek dediler 🤨
Ysgl26 zeynonunannesiiii 16. Haftada erkek gibi dedi doktorum. Bariz bi şekilde detaylıda pipisini gördük dün 21ç haftada 😅 sonradan yok olmaz herhalde 😅
zeynonunannesiiii Happymami şuan 23 haftalık ben detaylıya 20. Haftada girdim herhalde artık değişmez 😄
Happymami zeynonunannesiiii bana da dün söyledi doktorum cinsiyeti sana göre çok daha küçük acaba değişir mi şimdi kafam karıştı 😂
zeynonunannesiiii Happymami normal ultrasonlar değişiyor benimde öyle oldu ama detaylıyi değişmez diyorlar emin olamıyorum hala
zeynonunannesiiii Leylaaa54. 13.haftada doktor erkek tahmininde bulundu 18. Haftada kız dedi hemen peşine tekrar baktı erkek dedi ama yine emin değildi 20.haftada detaylı ultrasona girdim öyle öğrendim kız olduğunu