Zeyleysu Anneler kızımı bekliyoruz ama gelmiyor şunu yaptım hemen doğurdum çok etkisi oldu dediğiniz şeyler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗🥺💖
Busranursahbazz Zeyleysu dua edin bol bol hurma yiyin hurmanin çok faydası var açılmaya rabnim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inş
Acemianne__ Zeyleysu hurma kaynatıp içmek + adaçayı ve üstüne 3 saat yürüyüş yaptım nişanım geldi ertesi gün doğurdum Darısı size☺️
Zeyleysu Seda-Nur inşallah canım bana suni sancıyla yatış yap alalım dedi doktor ama en azından bir iki gün daha bekleyeyim belki kendi gelir dedim sana da dediler bu suni sancıyı bu arada benim hiç sancım olmadı
Seda-Nur Zeyleysu bana da dediler hemen sezeruan olmaz ilk suni sancı acilma olmazsa sezeryan dedi hangi hastaneye gidiyorsunuz
Zeyleysu Seda-Nur devlet hastanesi normal doğum dedi bana ama hiç sancım olmadığı için suni vereceklerdi ben de hep kendi gelsin istiyorum bir iki gün daha bekleyeyim olmazsa artık dedim
Seda-Nur Zeyleysu bende yarın gidicem canım istanbul ilhan varank devlet hastanesine orası bekleyelim derse zeynep kamile gidicem hayırlısı olsun herkes için