birmelekannesi0 Özel Buhara Hastanesine gidiyorum ve doktorum Metin İngeci önerdi ama burda yorumlarını çok iyi görmemiştim sizce Metin İngec mi yoksa İhsan Doru mu ?
Busssx birmelekannesi0 Bende Buhara gidiyorum doktorum hümeyra çanakçı ve gayet memnunum tavsiye edebilirim
Kubra112233 birmelekannesi0 merhaba girdiniz mi detaylı ultrasona kime gittiniz acaba bende bu iki isim arasında kaldım sanırm İhsan hocaya gideceğim
birmelekannesi0 Busssx bende Güldemet hanıma gidiyorum memnunum ama ayrıntılı ultrasonu dışardan özelden yapılıyor ya onu sordum gittiğiniz memnun kaldığınız hangisi diye 🙈
rizelianne Mevaninannesiii devlette nasıl sıra aldınız acaba bakıyorum mhrsden ama asla açılmıyor randevüsü
rizelianne Mevaninannesiii bende oluşturdum ama baya geçti ve gelmedi hala neyse biraz daha bekleyeyim bakalım
Bhravsar Mevaninannesiii Az kaçıncı haftada gittiniz bende randevu bulamadım 24+4 şu an haftamız cuma günü araştırma hastanesi Atakan bey e gitmeyi düşünüyorum haftam geçti acaba yine de bakarlar mı detaylı ultrason a
Mevaninannesiii Bhravsar geçince bakmıyorlar diye düşünüyorum canm ya 20deyken gitmiştim ben doktorum 20yi geçirme demişti
Bhravsar Mevaninannesiii baba da 20. Veya 21. Haftada git dediler ama bi türlü randevu bulamadım eşim de askeri personel olduğu işin merkeze uzağız 1 saat nöbetlerinden gidemedik Erzurum’a. Bazen diyorum birşey olmaz inşallah sağlıklıdır ama bi şüphe de kalıyor işimde gitsem iyi olacak diye
Mevaninannesiii Bhravsar seni yanlış yönlendirmek istemem açıkçası canım ya merkeze de uzakmssn git gitme ne dicegimi bilemedim🙄 cumaya kadar 25 olursun bakarlar mi bilemedim
birmelekannesi0 Bhravsar hangi ilçedesiniz ☺️ çatmı ? Bizde Bingöl’ün ilçesindeyiz 2 saati buluyor karda 3 saati bile buluyor merkeze gitmek
Bhravsar birmelekannesi0 Uzundere ilçesindeyiz biz de 50 dk falan sürüyor dediğiniz gibi kar olursa daha uzun siz çat da mısınız
birmelekannesi0 Bhravsar yok canım bizde Bingöl’ün Yedisu ilçesindeyiz çata 1 saat mesafede Erzurum’a yerine göre 2 veya 3 saat uzaklıkta
Bhravsar birmelekannesi0 yaa daha uzak sizinki de kış olmasa çok sorum olmaz belki ama kışın sıkıntı oluyor
birmelekannesi0 Bhravsar evet ya kış bitirdi bizi şu martı atlatsaydık sadece yağmur yağardı nisan mayısda