Deletedmom_1 Kızlar kaçar kilo aldınız gelsin yorumlar haydi bakalım🤪 Ben 33 haftalığım toplamda 12 kilo aldım 73 ile kaldım şuan 85im Allahtan boyum 170 ve çok kötü durmuyor inşallah doğumdan sonra kolayca gider 🤣
Serapmehmet_19 Deletedmom_1 33 haftalığım bende 66 ile hamile kaldım şuan 80 olmuşum 14 kilo almışım, doğuma kadar da alırım gibime geliyo😅😅
Uysll Deletedmom_1 bu ay henüz tartilmadim geçen ay 10 aldıysam bu ay 14 olmusumdur herhalde 😂😂 tartıya çıkmaya korkuyorum
Anne_N Deletedmom_1 32+0 5,5 kg aldım. Kilolu hamile kaldığım için dikkat etmeye çalışıyorum ama bu hafta iştahım açıldı biraz. Özellikle tatlı canım istiyor
Deletedmom_1 Serapmehmet_19 valla benim kilo alımım 26. Hafta itibari ile durdu o haftadan sonra hep bebeğin aldığını söyledi doktorum inşallah böyle devam eder fazlasını almak istemiyorum ya 😅
Serapmehmet_19 Deletedmom_1 en güzeli bebeğin alması yaa çok iyimiş senin ki, ben zayıf hamile kaldım yani boyuma göre zayıftım biraz, haliyle ilk gebelik olduğu için de baya kilo aldırdı bana, bizim hem bebiş hem de ben alıyorum bu arada boyum 1.78
Bktdmrl Deletedmom_1 31+2 haftalığım sabah tartıldım 58 ile hamile kaldım 71 olmuşum çok üzüldüm Allah’tan boyum 175 cm de belli olmuyor kilo aldığım inşallah hemen veririz 😀
Deletedmom_1 Bktdmrl benden fazlalarını gördükçe ne yalan söyleyim içim rahatlıyor 🤣 aman veririz ya bebişler sağlıklı olsundaa 😍😍
Deletedmom_1 mucizegebelik6 çok iyi yaa valla bravo 👏🏻 özellikle birşey yaptınmı yoksa bünye meselesimi 🤪
Nazlimom Deletedmom_1 bebeğe almısım sadece bide insülin kullanıyorum diyet yapıorum istedigim gibide yiyemiyorum malesef😏
mucizegebelik6 Deletedmom_1 kuzum 6 ay sürekli kustum bulantıdan düzenli beslenemedim iki aydir yiyorum ztn birden kilo aldım son haftalar baya kilo alınıyormuş onu gördüm. Cok şükür bebeğin kilosu da iyi