Ebru8141 Merhaba kızlar.. Allah aşkına bana kabızlığı tek yaşayan sen değilsin ve çözümü var deyin. Zaten genelde kabızlık yasayan biriydim daha beter oldum ilac kullanilabiliyor mu bu dönemde ona göre dayanıp doktoruma danışıp alacağım lütfen yardımcı olun
Babylove06 Ebru8141 hamilelikten oncede hep kabızdım hamilelikte iyice arttı her sbh sck suyun içne bi adet kaysı ayıyorum bekletiyorum sonra onu içiyorum içindeki kaysıyı yıyorum hemen arkasına kahvaltı yapmıyorum 1 saat snra kahvaltı yapıyorum yemekle beraber su içme yemekten once iç her gün tekrarla zamanla düzeliyo
Pnaar34 Ebru8141 ben kendimi bildim bileli kabızım hamilelikte daha da cok yasamaya basladım. İlk aylarda doktor tabsiyesiyle duphalac ictim ama ise yaramadı 30. Haftamdan sonra yine doktorumun önerisiiyle magnesine calsine (magnezym) ictim ve o beni rahatlattı
ikizlerin_annesi__ Ebru8141 Merhaba şu an 31. haftamdayım ama 16. 17. haftalarda benimde çok kötü kabızlığım vardı doktorum bir şurup yazmıştı 1.02 defa onu kullandım geçti bir tatlı kaşığının içine zeytinyağ koyup miydiniz bulandırmaması için limon sıkın ve onu yutun amında etkili oluyor ya da ilk bir suyun içine kayısı koyun akşamdan sabah o suyu için sonra da kayısı yiyin mutlaka ki geçiyor
Ebru8141 Babylove06 sivi tuketmeye çalışıyorum ama su siralar midemi cok bulandiriyor su kabiz olacak bir sey de yiyip icmiyorum bol yoğurt yiyorum ama anlamadm afedersiniz kan geldi o derece