Helink Nur_23 38. Haftam 7 mart tarih verdi doktorum nefes alamıyorum baskı yapıyor panik yapıyorum korkuyorum ah allahım çok değişik bir duygu 🙏
Nur_23 Helink aynı şeyler bende de var canım yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum nefes almak falan ölüm zaten
Fulyaaa1 K88_ biraz daha beklesen bende 38+4 bende suniden korkuyorum açıkçası ilk gebelik olunca kendi sancınla doğum biraz daha zorlaşıyormuş insallah gerek kalmadan gelir
K88_ Fulyaaa1 doktorum ayın 10u ile 14 arası yok Kıbrıs’ta kuzum o zaman gelirse diyece kormuyorum açıkçası ☹️
guzelbebegimmmmm Zehraspl benim 2. Gebeliğim ve kızıma hamileyim. 38 oldum hala gelen giden yok ya. Böyle olursa sezaryene mi alıyorlar ne için gün veriyor doktor?
Nur_23 guzelbebegimmmmm suni sancıyla da doğumu başlatıyorlar canım eltimin suni sancıyla başlattılar doğumunu 39 haftada
Zehraspl guzelbebegimmmmm canim benim ilk gebeligim sezeryandi hem suyunda azalma vardi hemde catim dardi ordan cocuk cikmaz dediler o yuzden simdi gun verdi bana eger ilk dogumun normal olduysa gun veremez eger bebek tersnpozisyondaysabyani dogum pozisyonundaysa suyunda azalma olursa yada kordon dolanmasi dedikleri sey bolursa bebegi riske atmamak icin gun verir keske benimde catim dar olmasaydi suyumda qzalma olmasaydida o ani bende yasasaydim simdide istiyorum normal ama ebe alttan cati muayenesine bakarken cok zorlandi vajina kemiklerin parmagima cok batti canimi yakti bebegin kafasi burda takilir kalir dogamaz dedi 🤦🏻♀️
lunam Biz de yarın tam 37 olacağı, çok heyecanlıyım. Kasılmalar vs oluyor ama bugün ilk defa adet sancısı benzeri sancı girdi bir kaç kere. Aha dedim herhalde sancı dedikleri böyle bir şey herhalde 🙈 tabi yalancı sancıydı, geçti sonra.
Ipekgulll Anneoluyorummmm bende 34 üm bu cuma gidecem bakalım muhtemelen verecek bana tarih suyum sınırda
Derin2108 34+4 benimde ama bir iki gündür sağ göğsümün altında karın boşluğuna doğru bi ağrım var sıkışmam var sanki böyle bıçak saplıyorlar gibi yeri mi daraldı pozisyon mu değiştiriyor anlamadım ama hiç olmadığı kadar hareketli
Cansel60 Tugcevemercimek biz bugun muaneye gıttık bebek daha dogum kanalına ınmemiş nasıl pozisyona sokucaz bu bebegı