Yavuzseliminannesiii Merhabalar bende 6+2 haftalık hamileyim geçen hafta kese görünmedi yarın kontrolüm var inşallah kese görünür 🤲 sadece kasıklarımda hafif ağrı oluyor başkada bir belirtim yok benim sizde durum nasıl?
Eylul10 Merhaba bende 5+3. geçen hafta keseyi görmüştük bu hafta da kardeşi gösterdi 😂 ikiz bebek bekliyoruz inşallah. 8. Haftaya kalp atışı için randevu verdi
Yavuzseliminannesiii Pervinbgdd 16 ocak ama hep ileri tarih atardı 19 unda bekliyordum hastalanmayı 22 sinde test yaptım çift çizgi olunca kanda ölçüttüm ilk değer 273 çıktı 2 gün sonra 855 ama kese yok bakalım yarın kese görünecekmi? Doktor dış gebelik olabilir dedi inşallah sorun yoktur
_Zubeyde_ Fadiiik bende tahmini 6+2 deyim doktora gitmedim daha kasık ağrılarım var onun dışında hafif bulantı var gibi yok gibi
Niisa98 Merhaba ben 7+6 haftalık hamıleyım bir kaç gün aşırı baş ağrım ve miğde bulantım vardı ama bu durum iki gündür yok normal birşey mi ?
_Zubeyde_ aysun35elmas Rabbim gönlünüze göre versin ❤️ benimde oğlum var 6+2 tahminen benimde bel ve kasıklarım aşırı ağrıyor bulantı hafif var oğlumda hiç bişe yaşamamıştım inşallah bende kızdır diyorum nasip hayırlısı
yagmurrrra 6+5 de dr gitcem kalp atışı duyabilirmiyim acaba? Geçen hafta gittiğimde kese ve yolk kesesi vardı
Srmn2227 yagmurrrra Bende 6+2likken baktırdım doktor bulamadı vajinal muayne etti bende korktum kalbimi atmıyo diye ses çıkarmadım ama şimdi çok pişmanım en az 7 haftalık olması lazımmış zaten kalp atışına vajinal kontrol düşük riskini arttırıyo biraz daha bekle derim.
momofthreechild biranneadayiyim iki hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için sanırım herkeste aynı olmuyormus kimisinde gözüküyor kimisinde gözükmüyor
Esra0156 8.haftaya girdim bulantım çok fazla sevdiğim herşeyden tiksindim yiyemiyorum tuhaf olan tatlı şeyler bulantıma iyi geliyo sürekli uyumak istiyorum halsizlik var
Dilooss_33 Fadiiik çok şükür bel ağrısı ve halsizlik dışında başka bir belirtim yok 5+5 beta değerleriniz nasıl