211212g Lesya20 yarın sabah sezeryan doğumum var akşam heycandan uyuyamadım buakşamda uyuyamam heycan korku karmakarışık duygular içindeyim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🤲🏻
Yseliminannesi Lesya20 benimde yarın sabah doğum 2. Sezeryanım olcak ama ne yaşayacağını bilmek daha korkutucu aniden sanıyla gidip sezeryan olmayı çok bekledim ama nasip olmayacak herhalde 😊hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻❤️
gulsumm1 Lesya20 bugün benimde doktor kontrolüm vardı perşembe 37 haftaya giriyorum biraz açılmış dedi ama 16 marta gün verdi o zamana kadar gelmezse iyidir 🥺
211212g elisamelisa101 cnm okadar stres yapma bak bi zararı olur Allah korusun evet heycan korku mutlaka oluyor bak benim ikinci doğumum ilkmiş gibi korkuyorum ama sakin olmaya calış inşallah herşey cok güzel olucak ☺️
Revaziye elisamelisa101 benimde cuma günü kontrolüm var 40 haftalık oluyoruz o gün sabah gel dedi banada bakalım ne dicek inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza
AnnelikHayali 36+6 👋 öğleden sonra kontrolüm var. Bu ara hareket azaldı, kasılmalar yoğunlaştı. Hem geç kalmasın gelsin istiyorum hem de kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum doğuma. Öyle garip bir haldeyim. 😊
Gizmo90 AnnelikHayali ben de sen gibiyim 37+1 bi hemen doğsun istiyorum sonra da ben nasıl baş edeceğim nasıl olacak diye korkuyorum. Bir de özgürlüğüme çok düşkünüm kuzumla nasıl olacağız diye merak içindeyim ❤️
Aysun1981 36+2, normal doğum istiyoruz. Cuma günü kontrol var, bakalım ne durumda bizimki, en son 2 hafta önden gidiyordu. Uyuyamıyorum, hem heyecan hemde bel vs ağrısından. Mart ayına geldiğimize inanamıyorum 🤯 daha yeni eylül ekim gibi 5-6 ay var diyorduk 😍
Lesya20 Aysun1981 aynen valla bende inanamiyorum ne ara gecti bir yandan korku var bir yandan bebegimize kavusmanin heyecani cok farkli duygular icindeyiz annelik boyle birsey demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah