Dilekahinzen Badgirl_ çok mu derken? 😂 ben 26 haftadayım 10 kiloyu geçti napsam kendimi nerelere vursam 😄
Badgirl_ Ala38 ayy ayni bizde oyle benm ablam doguma girerken karni 6 aylk gibiydi doktor karnina bakms sen dalgami gecysn bu bebekmi 9 aylk demis😂😂
gzmerdn Annenin boyuna ve hamile kalmadan önceki kilosuna göre değişir. Uzun boylu ve zayıfsanız daha çok kilo alıyorsunuz. 178cm 58ile hamile kalmıştım. Bana doktorum 16kiloya kadar alman normal demişti 34. Haftadayız 13 kilo aldım. Hızlıca da verilir umarım doğumdan sonra 😊
Duyguuuu Badgirl_ 12 ile 16 arasinda alinan kilo normal sayilir. Gayette duzenli guzel kilo almissiniz
Elifhsn 20 kilo aldım. Kendi kilonuza kilomu diyosunuz birde 😏 47ile hamile kalmş biri olarak 😏6kilo fazlam var haftaya doğum yapıyorum bakalım daha ne kadar alıcam 🙄
tco Badgirl_ cok iyi sizinki ben 57 kiloda hamile kaldim 36. Haftadayim 71 kiloyum🙈. Siz en fazla 10 kg ile bitirirsiniz bence cok iyi😍
Ozgeuzun 35 haftalığım 15 kilo aldım sizi okuyunca çok aldığımı farkettim hiç almamak veya bu kadar az kilo almak için ekstra bisey yapiyo musunuz Ben cocuuma et olsun süt olsun diye yiyorum 🤣🤣