Papatya27 Çok şükür 31. Haftadayız 21 nisanıda heyecanla bekliyorum sanki günler takıldı geçmiyor kızlar
Annelikooneko Papatya27 bizde bugün tam 31haftalik olduk . Normal doğum olsaydı 3mayis ama ikinci sezaryen olacağı için Nisan ortası sonu alırız dedi . Hadi insAllah kizlar . Hepimizin günleri bir 😂
Papatya27 Yinehamileyim normal dogumsa doğru canım benimde normal olsa 2 mayıs dedi sezeryan olduğu için 21 nisan
Sekerimmm Papatya27 canim bnde 31 haftaligm da hic dogumla alakali doktor konusmadi szmi sordnz omu gun verdi bnmde ikinci sezeryan olcak
Papatya27 Sekerimmm ben sordum canım ne zaman gün verirsiniz dedim oda 21 yada 22 nisan hangisini istersen dedi
Sekerimmm Papatya27 bn devlete gidiyorum ne mümkün agzni açmak hepsi bastan saviyo kilosu soruyorum merak ediyo insan bz kilosuyla ilgilenmiyoz gelisimine bakiyoz sadece diyo dusun
Papatya27 Annelikooneko seninle biriz sende benim gibi aynı günlerde olur tabi erken gelmezlerse benim ikinci gebeligim 37+1 oldu kızım aceleci çıkmıştı
Papatya27 Sekerimmm işte bu yüzden gitmek istemiyorum onlara imkanın varsa onlara ugramayacaksın ama hayat şartları mecbur bırakıyor rabbim herkese bol kazanç versin canım