feyza0806 nuriyedemir bende yaşıyorum burun tıkanıklığıyla mı alakalı yoksa aldığınız nefes yetmiyo gibi mi oluyo
Derininannesi_ nuriyedemir en basından beri yasıyorum en son doktorum kardiyolojiye gönderdi bsey cıkmadı Allahtan ama baya zorlanıyorum yatarken flan
Canimbebegim06 Ben ayaktayken pek bişey yok ama uzandığım zaman direk tıkanıyorum sanki nefesim ciğerime inmiyor gibi bu arada 35+5 günlük hamileyim
feyza0806 Derininannesi_ benim burnun çok tıkanmadı o yüzden bebeğin baskısı diye düşünüyorum ben bana aldığım nefes yetmiyo derin nefes alamıyorum gibi geliyo
feyza0806 Derininannesi_ benimde oyle Allah yardımcımız olsun bence en zor kısmı o yoksa ağrılarn falan çaresi bulunuyo da nefes çaresi olmayan en büyük sorun hamilelikte
Derininannesi_ feyza0806 kesinlikle valla geçen oturma odasında yere bsey düştü alıyım derken oturdum kaldım kalkamadım eşimde balkondaydı o gelene kadar kalkmadım nefes nefese kaldım resmen
Derya_Ayaz feyza0806 ben de 36+3 um 25 haftalıkken bile vardı.hicbir sıkıntım olmadı hamilelikte şu nefes darligindan başka.bebegimin suyu fazla o da çok yapıyormuş.derinden nefes yok hergun dua ediyorum karnım düşsün de nefes alabileyim diye ama yok🥺
feyza0806 Derininannesi_ bende oyleyim yemeği bile fazla kaçırsam oluyo artık son 6 hafta deyip sabrediyorm
afifem Arkadaslar bende hem carpinti hem nefes darlığı cekiyordum yani konusurken bile nefes nefese kaliyordum b12 eksikligi demir eksikligi çıktı bir kontrole ettirin sizde isterseniz gecmis olsun
feyza0806 Derya_Ayaz bende oyleyim valla çok şükür kusmam bulantım olmadı şiddetli ağrılarım da yok işte son zaman ağırlaşması var üzerimde ama onunla birlikte bu nefes alamama hissi beni yoruyo rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi de doğumdan sonra nefesimizin kıymetini anlarız artık 😏