Firuz 38+4 olduk artık günler geçmiyor hanımlar. Her an, en ufak sancıda ‘acaba geliyor mu’ diye yaşamaya başladım 🤦🏻♀️ dua edin de sağlıkla doğsun artık ya 💜
Gagi Firuz aha aynı ben 😂😂 şimdi doktor randevum var hastanede bekliyorum. Günümüz de aynı. Sanki ilk doğumum hiç bir şey bilmiyormuşum gibi her kasilmada heyecan yapıyorum
Defne2018 Firuz bizde aynı gündeyiz sizinle yarın gitcem dr ilk kızım normal oldu bunuda öyle bekliyorum hareketleri düne göre yavaşladı sagda toplanıyo bi dogsada rahatlayayım diyorum her an heyecam ve acaba yapabilcem mi kprkusu sarıyo içimi
Ayse_35 Ben ikinci normal doğum bekliyorum 😇 inşallah sizinde güzel iyi bir normal doğum geçer, benm ilk doğumum iyiydi👍 bu defa ıkınmayı iyi yapacağımı düşünüyorum 😂 ilkinde pek beceremedim 4 dikişim oldu, ikinci daha kısa ve müdahalesizz olabiliyormuş 🤲🤰
Gagi Ayse_35 7 dikiste bende var 😂 doktora dedim bende bugün. Artık her şeyi biliyorum bunu dikişsiz yapıcaz inanıyorum diye 😂
Sbldgn Aynı hafta ve gündeyiz ntsdeyim şuan ve artık gelsin istiyorummm inşallah hepimizin kolay sağlıklı doğumları bebekleri olur beklemekten sıkıldık artık ☺️☺️
Firuz Defne2018 benim randevum da yarın bakalım hangimizinki önce gelmeye karar verecek😅 bizimkinin pek niyeti yok çünkü 🤦🏻♀️
Defne2018 Firuz bende kide aynı canım askere kadar çıkar galiba inşallah bi sıkıntı çıkmazda sezeryan falan denilmez saglıcakla alalım kucamıza
Nemregn Firuz bizde 37+5 olduk ne sancı çıkıyor nts de he de ben yalancı sancı dahi hissediyorum. İlk doğum olacak inşallah 40 kadar bekleyeceğiz sanırım 🙄😁
Firuz Nemregn yalancı sancıya takılma bence. Benim 32. Haftadan beri yalancı sancım var ama doğum yok hala 🤷🏻♀️
METEBRU Firuz Ben 40.1 im Her hafta rutin nst ye giriyorum. Normal doğumu bekliyorum inşallah olur suni sancısız olsun diye istiyorum ama bu gidiş öyle gözüküyor. Hareketli hamilelik geçirdiğim halde erken doğum riski dendiği halde hala beklemedeyiz 🙃