Ayselll Merhaba arkadaşlar 6+4 üz fakat şimdiden 3 kilo almışım benim çok sağlıklı bir beslenme alışkanlığım yoktu hatta hiç yemeyen nescafe ve sigara ile gününü geçiren birisiydim şimdi herşeyi bıraktım ve yememe özen gösteriyorum ama bildiğiniz şiştim o kadar belli oluyor ki kilom 🤦♀️🤦♀️benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?🤔🤔
OktayMeltemSahin Ayselll genelde ilk 3 ayda kilo veriliyor hiç duymadım hele 6. Haftasında bu kadar kilo alan zaten çoğu hamile bu haftalarda yeni öğreniyor hamile olduğunu dikkat etmezseniz diyet verecektir doktorunuz
Caglasmsk Ayselll bende oyle oldum ilk haftalar 2 kilo aldm dha sonra mide bulantm baslaynca 6 kilo verdim smdi 22+2 haftalgm 2 kilo aldim tekrar. Ama dikkat et yoksa 9 ay dha cok alirsn cnm sekeri fln azaltabilirsn.
Burcu582 Ayselll sigarayı bıraktığınız için kilo almış olabilirsiniz hamilelikten oldugunu sanmıyorum cok erken
1850 Ayselll yüksek ihtimal sigarayı bıraktıgınız için almışssınızdır. Cunku bır cogumuz zaten hamılelıgımızı o haftalarda öğreniyoruz. Hamılelıkten olması mümkün degıl. Ama ödemde olabılır. Bol su 💧
Bilge35 OktayMeltemSahin cnm bulantısı olan anneler kilo veriyor . Sağlıklı bi bulantısız gebelik geçiren anne kilo vermez bu genelleme yanlış. Ama 6 haftada 3 kilo dediğiniz gibi çok. Seden eğer anne dikkat etmezse gebelik şekeri olabilir hızlı kilo alımına bağlı. Örnek olarak kendimi verebilirim.
Deva Diyetisyene gidebilirsin canm senin ve bebek için uygun bir liste hazırlar ben gittim ama 1 aydır tatilde olduğum için uygulYamadım ekmek çok az tüketiyorum tatildede tam buğday ekmeği 2 dilim sabah sonra yemiyorum 17+2 üç kilo aldım bende
Ayselll Bende anlam veremedim şaka gibi durmadan kilo alıyorum çok abartmıyorum da yemeyi 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 olmuşum😒😒 yarın kontrolüm var konuşcam doktorumla normal bir durum değil biliyorum 😔😔
Ayselll 1850 olabilir umarım Bu durum böyle devam etmez yoksa zorlu bir hamilelik süreci beni bekliyor🤦♀️🤦♀️
Hamilelik10 Ayselll tiroid komtrolü yaptırdınız mı acaba? Hamilelikte tiroid dengesizleşebiliyor ve çalışmayabiliyor. Ve çalışmaması kilo aldırıyor. Kontrol ettirmediyseniz ettirin derim çünkü daha 6 haftalıkken bu kdar kilo almanızın başka bi sebebi olmalı.
Hamilelik10 Ayselll düşük çıktıysa endişelenecek bişe yok, o zaman diğer kızların da dediği gibi sigarayı bırakıp sağlıklı beslenince kilo yapmış olabilir. Çok da takılmayın ama ya hamileyiz sonuçta ☺️☺️💙💙
Melhaercan Ayselll sigarayı bıraktıysan kilo alırsın canım bende ilk 3 ay kilo verdim 4 kilo vermişim şimdide 4 kilo almışım ama 54 olmuşum
EzgiKizilates Ayselll çok su içmeyi dene bakalım ödem olabilir o hafta bebek almıyor zaten ödem olma ihtimali yüksek
Muhammedamine Ayselll bebekle alakası yoktur aldığınız 3 kilonun büyük ihtimalle sigara içmediğinizden iştahınız açıldı bende de öyle oldu çünkü farkına varamıyor insan
Nishaa Muhammedamine sanmiyorum canim ben asiri sigara icen biriydim Yani istahim acilmadi Tam tersine zorla yiyorum bazen yemekleri 😅 hamile oldugum icin zorluyorum kendimi mecbur yani farkli herkezde bence
Tosbik Ayselll vallahi nasil becerdin 3kilo almayi bacim. Daha 2aylik bile degilsin. Ama bazi insanlarin bunyesi boyle olablir boşver brnce hic kiloyu takma kafana dogurduktan snra duşünürsün 😊🤗
Bebekveanne Bende ilk 3 ayda 4 kilo aldim hala da aliyorum emzirme doneminde vermeyi planliyorum 20. Haftamdayim ve 9 kilo almisim bile 6. Aydan sonra nolcak cok merak ediyorum 😀😀
Ayazinanasi Ayselll canim bende ilk 12 haftamda cok kilo aldim. Sigarayi birakmakta kilo aldiriyor. Boyuma gore zayiftim ayrica. Doktorum bu sebeplerden dolayi hizli kilo alimini normal karsiladi bende. Onemli olan senin ve bebisin sagligi 🤗