zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar bende zaten biraz mantar var sabahları kalkınca veya gün içinde hafif peçetede nem gibi bir islaklik olabiliyor. Ama dün akşamdan beri kafama takıldı acaba yoksa su mu diye nası anlayabilirim
benimmdunyamm zeynnn5441 13+1 hamileyim benimde iç çamaşırım ıslanıyor ama bazen sulu akıntı oluyor bazen yoğun oluyor suyun gelmesi biraz daha farklı akıntıdaki kadar az gelmez mesela bir tanıdık var onun suyu ara ara gelmiş altı ıslanmış hani altina isersin ara ara gelir ya öyle gelmiş kimininde direk boşalıyor
Derininannesi_ zeynnn5441 eczanelerden bunun için test kağıdı var canım ondan alıp bakabilirsin doktoruna da görün istersen ama bende 29 haftadayım bende de azcık azcık ıslaklık oluyor doktorum normal rahim genişliyor bazen idrarın bile gelebilir hissetmezsin dedi
Fatime_gdl zeynnn5441 Kaç haftalıksin cnm çocuğun suyu biraz daha çok oluyor öyle sızıntı şeklinde değil bayağı islaniyorsun
zeynnn5441 Fatime_gdl Haftadayım aslında hep böyle islaklik oluyor doktor vajinal mantardan kaynakli olduğunu söylemişti 2 Ay önce falan ama ben yine de telaş yaptim🤕
Busrabaksii zeynnn5441 eczanede turnusollu ped diye bir şey satiliyormus ayırt etmek için onu kullananlar varmış su ise pedin rengi değişiyormjs bende 39.haftadayim alcam daha önce kullanmadım ama okuduğum bilgiler bu yönde
zeynnn5441 Canselyaren Peçete koyuyorum akintilari takip etmek için acaba peçete mi emiyor suyu diye düşünüyordum 😀
Ozylmz zeynnn5441 su olunca sanki çiş yapmış gibi oluyor böyle sanki bi fincan su çamaşırınıza dökülmüş gibi anlarsınız mutlaka bende ilk suyum geldiğinde anlamamıştım ikidebir çamaşırımı değiştiriyodum akıntı sanıp sonra annem sana ne oluyor fln diyince ona çamaşırımı gösterdim saolsun o dedi suyun gelmiş hastaneye gidelim diye😂